Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Actieve filters:

 1. Handdoekrolsysteem: Filter verwijderen Euro Mini Matic
Categorie
 1. Handdoekrol (8)
Prijs
 1. 59
  85
Merk
 1. MTS Euro Products (8)
Handdoekrolsysteem
 1. Euro Motion (2)
 2. Euro Matic (1)
 3. Euro Mini Matic (8)
Bediening
 1. Manueel (5)
 2. No Touch (3)
Kleur
 1. Wit (3)
 2. Zwart (3)
 3. Zilver (2)
Materiaal
 1. Kunststof (5)

Dispensers

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Dispensers kopen bij 4UStore

Dispensers worden op vrijwel ieder toilet gebruikt. De meeste bekende dispenser is natuurlijk de toiletpapierdispenser, wat natuurlijk gewoon een toiletrolhouder is. Naast dispensers voor toiletpapier, zijn er ook dispensers verkrijgbaar voor papieren vouwhanddoekjes, handdoekrollen, poetspapier - midirollen, minirollen en industriepapier en nog veel meer. Naast de verschillende soorten papier dispensers, kun je bij 4UStore ook terecht voor zeepdispensers, multi-dispenser, servetdispenser. Verbruiksartikelen die u dagelijks gebruikt bewaart u het beste in een dispenser. Dit werkt handig en zorgt ervoor dat het toilet en de bijbehorende sanitaire ruimte netjes en opgeruimd blijven. Bovendien zijn sommige producten niet te gebruiken zonder dispenser of het wordt in ieder geval een stuk moeilijker om het product handig te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan handdoekrol. Zonder dispenser wordt dit al gauw een zooitje. Dispensers zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Je vindt bij ons een groot assortiment kunsstof dispensers, maar we hebben ook een ruime voorraad dispensers van RVS die een wat luxere uitstraling hebben. Ook dispensers van aluminium en staal behoren tot de mogelijkheden. 

Dispensers: verkrijgbaar voor alle soorten papierwaren en andere verbruiksartikelen

U heeft een dispenser voor toiletpapier nodig? Het is dan aan te raden eerst even goed na te denken welke soort toiletpapier u wilt gebruiken. Er zijn namelijk een groot aantal verschillende papier dispensers voor verschillende soorten papier: servetten dispenser, de traditionele WC-papier dispenser voor WC-papier met rol, dat u kent uit de supermarkt; maar er is meer, coreless toiletpapier, dit is toiletpapier zonder koker; doprol toiletpapier, ook wel systeemrol genoemd; jumbo toiletpapier, dit is verkrijgbaar in een mini en maxi variant; en tot slot de het bulkpack toiletpapier, dit toiletpapier dat niet op een rol zit, maar bestaat uit een stapel van afzonderlijke velletjes. Welk soort toiletpapier en dispenser u kiest, hangt af van een aantal factoren: is het toilet drukbezocht, hoe vaak wordt het toilet dagelijks gecontroleerd, wat is de capaciteit van de dispensers. Dit zijn allemaal belangrijke zaken om rekening mee te houden. Het mag natuurlijk niet voorkomen dat iemand op het toilet zonder papier of vouwhanddoekjes komt te zitten. bekijk hiernaast ook onze verfrisdoekjes navulling. 

Dispensers: Handdoekdispenser

De dispenser met vouwhanddoekjes of papieren handdoekjes plaatst men het beste in de buurt van de wasbak. Daar wast men ten slotte de handen. Ook de vouwhanddoekjes-dispenser is verkrijgbaar in diverse varianten. Deze zijn onderverdeeld in drie verschillende modellen. Er zijn vouwhanddoekjes-dispensers die geschikt zijn voor Z-vouw - veruit de meest gebruikte en tevens de meest gebruiksvriendelijke soort - C-vouw dispensers en multifold dispensers. Wanneer u een nieuwe dispenser of handdoekjesautomaat nodig heeft raden wij altijd aan te kiezen voor Z-vouw dispenser. Het gaat hier namelijk om de manier hoe de handdoekjes in elkaar zijn gevouwen. In het geval van de Z-vouw trekt u iedere keer één handdoekje uit de papier dispenser. Heeft men één handdoekje genomen uit de dispenser, dan komt de onderkant van het volgende uit de dispenser. Dit werkt makkelijk en is uitermate hygiënisch. In het geval van de C-vouw en multifold dispenser werkt dit anders. Deze zijn namelijk in elkaar gevouwen en het gevaar bestaat dat u ineens met een hele stapel vouwhanddoekjes in uw handen staat. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Dit werkt namelijk verspilling in de hand. Verspilling kost geld en is tevens slecht voor het milieu. 

Dispensers: handdoekroldispenser of handdoekautomaat 

Een goed alternatief voor de vouwhanddoekjes-dispenser is de handdoekroldispenser of de handdoekautopmaat. In tegenstelling tot de papieren handdoek houder werkt de handdoekroldispenser met een rol. Het toestel is verkrijgbaar met hendel of sensor - de sensor werkt automatisch door met uw hand ervoor te bewegen. De sensor kan overigens ingesteld worden met een vertraging, zodat het niet mogelijk is voor de toiletbezoeker om grote hoeveelheden papier te gebruiken. 

Dispensers: Zeepdispenser

Ook bij de zeepdispenser weer de keuze uit een automatisch toestel of één met drukknop. Het zal geen verrassing zijn dat het apparaat met sensor de meest hygiënische optie is. Er zijn een groot aantal verschillende zeepdispensers verkrijgbaar. De meeste zeepdispenser werken volgens het bag-in-box principe met speciale navulverpakkingen die enkel geschikt zijn voor die specifieke zeepdispenser. Daarnaast zijn er universele modellen verkrijgbaar die met een iedere soort vloeibare handzeep gevuld kunnen worden. Dit is veruit de meest voordelige optie. In sommige gevallen dient er een apart reservoir bijgekocht te worden. Verder zijn er nog multidispensers verkrijgbaar, deze zijn geschikt voor meerdere soorten zeep. 

Poetspapierdispenser: midirollen, minirollen en industriepapier

Poetspapier wordt onderverdeeld in drie verschillende varianten: midirollen - ook wel Tork rollen genoemd door veel mensen, minirollen - een kleinere variant van de midirollen en voor de grootverbruikers het industriepapier. Midirollen zijn zonder twijfel de meest gebruikte soort. Men kiest eigenlijk enkel voor minirollen als men geen plaats heeft voor een midirol dispenser. Ook passen minirollen wel in een midiroldispenser, maar midirollen passen niet in een miniroldispenser. De poetspapier dispensers - midi en mini - zijn ontzettend handig en worden veel gebruik in horeca- en grootkeukens, de voedselverwerkingsindustrie en in werkplaatsen en schildersbedrijven. Het is multifunctioneel papier dat geschikt is voor een groot aantal toepassingen: even de handen afdrogen of de werkbank schoon vegen. Het poetspapier is verkrijgbaar in wit of blauw. De blauwe variant voldoet aan de HACCP-richtlijnen. Wanneer men met voeding werkt kiest men vaak voor blauw, omdat dit eerder opgemerkt wordt, mocht er een stukje papier in het eten terecht komen. Het industriepapier is geschikt voor de grootverbruiker; denk aan de industrie of de agrarische sector, maar u komt de industriepapier dispenser bijvoorbeeld ook vaak tegen in fitnesscentra voor het schoonmaken van de toestellen met handalcohol.

Dispensers: toiletbrilreiniger

De toiletbrilreiniger-dispenser is een product dat de laatste jaren flink in opkomst is. Dit is een dispenser gevuld met desinfectiemiddel die in de buurt van de toiletpot hangt. Voordat men gebruik maakt van het toilet heeft men de mogelijkheid eerst de bril te reinigen. Dit doet men gemakkelijk met een stukje WC-papier en het desinfectiemiddel uit de toiletbrilreiniger-dispenser. Een uitkomst voor velen die niet graag gebruik maken van een publiek toilet uit hygiëne-overwegingen. 

Dispensers: Combodeals

In onze webshop vindt u voordelige combodeals. Dit zijn voordeelpakketten bestaande uit een dispenser en het bijbehorende verbruiksartikel - bijvoorbeeld papierwaren, zeep of poetspapier. Een stuk voordeliger en zeker het overwegen waard als u op zoek bent naar nieuwe dispensers voor de inrichting van uw sanitaire ruimten. 

Wij hebben een enorm breed assortiment papier dispensers en zeepdispensers online staan. Neem ook eens een kijkje bij onze handdoekrolautomaat of handdoekjes dispenser!

Merken dispensers

Bij handdoekentoiletpapier kan je terecht voor dispensers van verschillende merken, zoals:

 • Euro Products
 • Wings
 • Santral
 • All Care
 • DEB
 • Gojo
 • Ingo-Man
 • Satino
 • Vileda