Onze andere webshops

Zeep

Foto-tabel Lijst

1-12 of 69

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 69

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Om de handen op een comfortabele en hygiënische wijze te kunnen wassen is een zeepdispenser de juiste oplossing voor de sanitaire ruimte in uw bedrijf. Door gebruik te maken van een zeepdispenser in plaats van losse stukjes zeep, verkleint u de kans dat schadelijke bacteriën bij het handen wassen overgedragen kunnen worden. Zeer hygiënisch is de No Touch zeepdispenser, een dispenser die automatisch zeep afgeeft wanneer u uw hand er onder houdt. Deze dispenser werkt op batterijen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Een alternatief is de drukdispenser, vervaardigd van kunststof of RVS of aluminium en bijzonder voordelig geprijsd. Zoekt u naar een stijlvolle en esthetische oplossing, kiest u dan voor een fraaie inbouw dispenser. Zeepdispensers zijn een hygiënische en handige oplossing voor uw sanitair. Bovendien hebben zeepdispensers nog tal van andere voordelen en zijn ze bovendien beschikbaar in verschillende uitvoeringen.

De 3 voordelen van een zeepdispenser

Niet enkel de praktische, maar ook de hygiënische voordelen van een zeepdispenser vallen niet te onderschatten. Wij zetten voor u de drie voornaamste voordelen van deze dispensers op een rij.

1. Geef bacteriën geen kans

Alhoewel iedereen denkt dat bacteriën zich vooral op de toiletbril bevinden blijkt dat in de praktijk niet het geval te zijn. Bacteriën bevinden zich voornamelijk op de kraanknop en op losse stukjes zeep. Een dispenser kan wonderen doen en is, net als een zeeppompje, zo ontworpen dat bacteriën geen kleine ruimtes meer vinden waar ze welig kunnen tieren.  Niet voor niets is de zeepdispenser uitermate populair in restaurants, hotels en openbare toiletten.

2. Grotere capaciteiten voor grotere noden

Een dispenser heeft automatisch een grotere capaciteit dan het klassieke stuk zeep. Om nog maar te zwijgen van het smerig worden ervan: je zou het voor minder weggooien en vervangen nog voor het opgebruikt is. Een zeepdispenser daarentegen wordt niet vuil en vergt heel weinig onderhoud. Ideaal voor de badkamer thuis, maar des te meer voor veelgebruikte toiletten.

3. Kostenbesparend

Een zeepdispenser heeft helemaal geen hoge aankoopprijs, tenzij je het gaat vergelijken met de kostprijs van een klassiek stuk zeep natuurlijk. Toch heeft een dispenser net als voordeel heel kostenbesparend te zijn. De zeep in de dispenser wordt immers gecontroleerd vrijgegeven: niet enkel beter voor het milieu, maar ook voor jouw geldbuidel.

Zeepdispensers: Beschikbare uitvoeringen

Op zoek naar een geschikte zeepdispenser? Wij hebben dispensers beschikbaar in verschillende uitvoeringen, allen geschikt voor specifieke noden.

Van drukdispenser tot 'no touch' dispensers

Bij een drukdispenser kan je jezelf met een enkele druk op de knop handig, snel en hygiënisch van zeep voorzien. Wil je nog een stap verder gaan en kies je voor een optimaal hygiëneniveau (aan te raden in veel gebruikte toiletten): kies dan voor een no touch zeepdispenser. Een no touch zeepdispenser werkt met een speciaal ontwikkelde sensor om ook de allerkleinste snoodaards geen enkele kans te bieden.  Bovendien werken deze dispensers op batterijen waardoor er geen elektrische aansluitingen of extra werk noodzakelijk zijn.

Van muurbevestiging tot inbouw

Een zeepdispenser is zowel in inbouwuitvoering als ter bevestiging aan de muur beschikbaar. Het bevestigen van de dispenser aan de muur verloopt snel en efficiënt. Het oog wil ook wat? Speciaal voor u beschikken wij over esthetisch aangename inbouwoplossingen. Bescheiden maar elegant, stijlvol zoals uw interieur. Het boren van een geschikt gat en het bevestigen van de pomp en de klus is al geklaard.

Kies voor een totaalpakket

Wij streven steeds naar een totaalbeleving. Daarom bieden wij ook een totaalpakket aan. Voor wie streeft naar optimale hygiëne en netheid hebben wij dan ook aanvullende opvangschalen ter beschikking. Zeg nu ook vaarwel tegen eventuele zeeprestjes op de vloer. En het schaaltje zelf? Het schaaltje is zeer gemakkelijk te verwijderen, schoon te maken en opnieuw te bevestigen. Gemakkelijk, netjes en onderhoudsvriendelijk: net zoals de zeepdispenser zelf.

Meer dispensers nodig? Bekijk alle dispensers, zoals handdoekjes dispensers, wc rolhouders, handschoendispensers en meer!