Onze andere webshops

Traditioneel

Foto-tabel Lijst

1-12 of 33

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 33

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Toiletpapier dispenser kopen bij 4UStore

In deze categorie kan je een praktische toiletpapier dispenser kopen voor de traditionele rol. Het aanbod varieert hierbij van een eenvoudige doch hygiënische toiletpapier dispenser voor een enkele rol tot een aangepaste wc-papier dispenser voor een reserverol of meerdere rollen. Het gaat daarbij stuk voor stuk om kwalitatieve dispensers van gerenommeerde merken als Mediclinics en Santral.

Toiletpapier dispenser van Euro Products

Bij 4UStore vind je de goedkope en mooie dispensers van Euro Products. Het gaat telkens om een functionele toiletpapier dispenser die zich eenvoudig laat reinigen en die je makkelijk kan bijvullen. Deze toiletpapier dispenser heeft in elke sanitaire omgeving een plaatsje en komt in uiteenlopende kleuren en stijlen, waarbij vooral de witte en zwarte toiletpapier dispenser het erg goed doen. Deze dispensers zijn verkrijgbaar voor een of meerdere toiletrollen.

Toiletpapier dispenser van Santral

Voor drukke toiletomgevingen is een toiletpapier dispenser van Santral meestal de ideale oplossing. Vooral de toiletpapier dispenser voor 4 rollen is uitermate handig. Hierdoor hoef je minder snel het toiletpapier te vervangen terwijl je via de kijkopening steeds zicht hebt op het beschikbare papier.

Reserverolhouder kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kan je niet alleen een toiletpapier dispenser aanschaffen, maar vind je ook voorraadhouders en reserverolhouders terug. Zij komen met uiteenlopende capaciteiten en kunnen moeiteloos tot vijf rollen bewaren. Hierdoor hoef je geen papiertekort te vrezen. Deze reserverolhouders kunnen gewoon in het sanitair worden geplaatst en dit op plekken waar je diefstal niet hoeft te vrezen. Denk bijvoorbeeld aan het sanitair van een kantoor. Voor openbare omgevingen kies je beter voor een toiletpapier dispenser met meerdere rollen die je enkel met een sleutel kan openen.

Een andere wc-papier dispenser kopen?

Bij heel drukke omgevingen zal een traditionele toiletpapier dispenser niet altijd volstaan. Gelukkig kan je bij 4UStore ook andere dispensers kopen. Bekijk dan ook onze andere categoriepagina’s en kies de wc-papier dispenser die jij nodig hebt: