Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@handdoeken
    toiletpapier.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Smartone dispenser

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Smart One Dispenser

Toiletpapierdispenser kopen? Bekijk dan ons aanbod van de Smart One Dispenser van Tork al vanaf €34,65. Wij van Handdoekentoiletpapier bieden alles aan op het gebied van toiletartikelen en papierwaren in de breedste zin van het woord! Wij leveren producten van uitstekende kwaliteit tegen concurrerende prijzen voor bedrijven als zowel particulieren.

Over de Smart One Dispenser

Het Smart One Dispenser systeem is een systeem dat alleen door het merk Tork wordt geleverd. Het product werkt zeer eenvoudig, in het midden vindt u een opening waar u per keer één velletje toiletpapier uit kunt pakken. Het systeem zorgt dus voor minder verspilling van toiletpapier. Uiteraard vindt u in ons assortiment ook het bijhorende toiletpapier wat u voor de Smart One Dispenser gebruikt. Kijk gerust eens in ons assortiment Coreless Toiletpapier. De Smart One Dispensers zijn verkrijgbaar in twee varianten; een enkele of dubbele variant. De dubbele variant zal voor meer capaciteit zorgen en heeft als extra voordeel dat er minder snel papier bijgevuld moet worden. Verder heeft u de keuze uit een kunststof of RVS model. Het RVS model is erg stevig en is bedoeld voor bijvoorbeeld cafés of nachtclubs.

  • Hygiënisch
  • Kunststof of RVS variant
  • Enkele of dubbele variant
  • Strak en compact ontwerp
  • 40% vermindering van papierverbruik

Aanvullende producten

Naast de Smart One Dispenser beschikken wij over een groot assortiment andere producten die ook van toepassing kunnen zijn bij het gebruik van een sanitaire voorziening, zoals diverse soorten papier dispensersToiletpapier, Papieren Handdoekjes, Handhygiëne en Prullenbakken.

Onze dienstverlening

Mocht u vragen hebben over de Smart One Dispenser of iets anders, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en te helpen met uw vraag. U kunt ons telefonisch bereiken via: 0117-454007 of via de mail: info@handdoekentoiletpapier.nl.