Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Mini

Foto-tabel Lijst

1-12 of 19

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 19

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Mini jumbo

Voor een ruim assortiment toiletpapier dispensers kunt u terecht bij handdoekentoiletpapier.nl. Zo hebben wij bijvoorbeeld al een Mini jumbo in ons assortiment vanaf €20,25. Bekijk snel wat voor mooie Mini jumbo's wij u te bieden hebben!

Over de Mini jumbo

De mini jumbo rol biedt uitkomst wanneer er veel vraag is naar toiletpapier. De mini jumborol is wat kleiner dan de maxi jumborol en daardoor meer geschikt voor kleinere maar ook drukbezochte toiletten. Voor het ophangen van de mini jumborol heeft u de keuze uit een groot aantal mini jumborol toiletdispensers. Deze dispensers zijn gemaakt van hoogwaardig RVS, staal of kunststof, makkelijk te onderhouden en bij te vullen. De mini jumbo toiletdispensers heeft geen ruimte voor een reserve rol maar door de lengte van rond de 200 meter gaat de rol lang mee en hoeft deze niet zo snel gewisseld te worden. Een uitzondering hierop is deze toiletpapier dispenser minirol. In deze dispenser passen twee rollen zodat u altijd een reserve hebt. Wat andere voorbeelden van verschillende dispensers uit onze webshop zijn de Mediclinics jumborol klein en Qbicline jumbodispenser midi. Naast de mini jumbo kunt u bij ons ook terecht als u op zoek bent naar andere WC rolhouders.

Bent u al een accounthouder? De bestellingen van accounthouders worden vanaf €100,- excl. btw gratis verzonden. Daarnaast kunt u bij ons gratis samples aanvragen en is het voor onze zakelijke klanten mogelijk om op rekening te betalen!

Meer weten over de mini jumbo?

Als u meer wilt weten over de mini jumbo of vragen heeft over een van onze andere producten, neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0117-454007 of door te mailen naar info@handdoekentoiletpapier.nl. Onze klantenservice is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Wij streven ernaar u zo spoedig mogelijk van een antwoord te voorzien.