Onze andere webshops

Jumbo

Subcategorieën

Foto-tabel Lijst

1-12 of 29

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 29

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Jumbo dispenser kopen bij 4UStore

Voor het mini- en maxi-jumbotoiletpapier kan je bij 4UStore een mini jumbo dispenser of maxi jumbo dispenser kopen. Hierbij heb je de keuze uit verschillende stijlen, met onder andere de gitzwarte mini jumbo dispenser van Quartz en de elegante jumboroldispensers van Mediclinics.

Mini jumbo dispenser

De mini jumbo dispenser is er speciaal voor het mini-jumbotoiletpapier. Het gaat om stevig toiletpapier dat een grotere capaciteit heeft dan standaardrollen toiletpapier. Hierbij weet het de balans tussen het functionele en het economische uitstekend te bewaren. De mini jumbo dispenser is dan ook een ideale keuze voor sanitaire locaties met een middelmatig tot matig hoog aantal bezoekers, zoals bijvoorbeeld drukkere kantoorruimtes waar ook bezoekers over de vloer komen. In deze categorie vind je jumboroldispensers van merken als Quartz en Mediclinics. Er zijn ook jumboroldispensers verkrijgbaar met ruimte voor twee rollen, waardoor de capaciteit nog hoger ligt.

Maxi jumbo dispenser

De capaciteit van het maxi-jumbotoiletpapier ligt nog hoger en daar is ook de maxi jumbo dispenser op aangepast. Waar het mini-jumbotoiletpapier tot 180 meter toiletpapier bevat, loopt dat bij de maxi-jumborollen op tot meer dan vijfhonderd meter. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat de maxi jumbo dispenser een stevig model is dat voornamelijk wordt gebruikt in drukke sanitaire omgevingen, zoals in discotheken en evenementenzalen. Het gaat om een no-nonsense jumbo dispenser die doet wat hij moet doen, zonder aan stijl in te boeten. De maxi dispenser is verkrijgbaar in verschillende stijlen opdat hij altijd aansluit bij het toiletinterieur.

Alles voor de drukkere toiletomgevingen

Bij 4UStore vind je naast de jumbo dispenser ook nog talloze andere dispensers die speciaal werden aangepast aan drukke toiletomgevingen. Ze blinken uit door hun hoge capaciteit, terwijl ze de doorlooptijd beperken, extra stevig zijn en vandalismebestendig werden ontworpen. Bekijk zeker ook deze must-haves voor drukke toiletomgevingen: