Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Coreless

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

Coreless dispenser kopen bij 4UStore

Een coreless dispenser gebruikt u voor coreless toiletpapier, oftewel toiletpapier zonder de bekende kartonnen koker. Het voordeel van dergelijk toiletpapier is dat u meer toiletpapier heeft voor hetzelfde volume. Hierdoor is een coreless dispenser vooral geschikt voor sanitaire omgevingen waar veel bezoekers over de vloer komen, bijvoorbeeld in openbare plaatsen, drukke kantines et cetera. De coreless dispenser is speciaal ontworpen om het coreless toiletpapier toch stevig te herbergen, waardoor het net zo functioneel is als onze andere dispensers. Wij verkopen onder andere de coreless dispenser van Euro Products, Qbicline en Wings 2.

Altijd een geschikte coreless dispenser

Hoewel een rol coreless toiletpapier er misschien minder fraai uitziet dan een netjes opgerolde rol toiletpapier met koker, zorgt de coreless toiletpapier dispenser toch voor een fraaie vormgeving. Daarom is de coreless toiletpapier dispenser in talloze modellen en materialen beschikbaar, gaande van kunststof tot rvs. Bovendien kunt u zelfs een coreless toiletpapier dispenser kopen met ruimte voor twee rollen coreless toiletpapier. Gaat het om wel heel drukke toiletomgevingen? Dan kiest u ten slotte voor de extra grote coreless dispenser One Jumbo waarbij het toiletpapier velletje per velletje uit de dispenser komt.

De groothandel voor al uw toiletpapier

Niet alleen voor uw coreless dispenser rekent u op 4UStore, maar ook voor al uw toiletpapier. Bij onze groothandel kunt u onder andere terecht voor: