Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Bulkpack

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Bulkpack dispenser kopen bij 4UStore

De bulkpack dispenser is een ideaal alternatief voor klassieke toiletpapierdispensers. U gebruikt de bulkpack dispenser in combinatie met het bulkpack toiletpapier, losse witte tissues die dus niet op een rol komen. Het gebruik van de bulkpack dispenser en deze tissues heeft onder andere hygiënische voordelen omdat er opnieuw een contactpunt wordt weggenomen. Hierbij is ook de bulkpack dispenser ontworpen om eenvoudig schoon te maken. Verder heeft een bulkpack dispenser weinig onderhoud nodig en is het eenvoudig aan de wand te monteren.

Een bulkpack dispenser in uw favoriete stijl

Bij 4UStore menen we dat een bulkpack dispenser niet saai hoeft te zijn. Daarom kunt u bij ons terecht voor verschillende ontwerpen en dit van merken als Euro Products, Qbicline, Santral, Wings en PlastiQline. Het gaat stuk voor stuk om kwalitatieve dispensers in materialen als kunststof en rvs. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals wit, zwart en grijs, evenals in transparante uitvoeringen. Wat de stijl betreft, laten ze stuk voor stuk een hygiënische indruk achter, maar daarnaast zijn zowel dispensers met strakke en krachtige lijnen als dispensers met soepele en zachte rondingen mogelijk. Hierdoor vindt u voor ieder interieur wel een geschikte bulkpack toiletpapier dispenser in ons assortiment terug.

Ook verkrijgbaar bij 4UStore

Niet alleen voor uw bulkpack dispenser kunt u terecht bij 4UStore. In onze webwinkel vindt u een ruim assortiment aan papier dispensers en toiletpapier. Daarnaast zijn ook onze combodeals, waarbij u extra voordelig uw bulkpack dispensers en het bijhorende toiletpapier koopt, echte aanraders. Bekijk zeker ook volgende pagina’s en naast de bulkpack toiletpapier dispenser ook onze andere producten: