Onze andere webshops

Toiletpapier

Foto-tabel Lijst

1-12 of 90

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 90

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

WC rolhouders zorgen niet alleen voor een mooi omhulsel dat het toiletpapier hygiënisch schoon houdt, maar zijn ook bedoeld om de hele ruimte schoon en net te houden. Wij bieden u een diversiteit aan kwalitatief hoogwaardige WC rolhouders. De diverse modellen bieden een optimaal gebruiksgemak en hebben een moderne en luxe uitstraling. De WC rolhouders hebben ruimte voor meerdere rollen, waardoor u niet snel zonder toiletpapier komt te zitten op een ongemakkelijk moment. Daarnaast hebben wij uiteraard ook dispensers speciaal voor jumbo rollen toiletpapier. Houdt de toiletruimte altijd schoon, netjes en goed bevoorraad met toiletpapier met een duurzame dispenser. Uiteraard kunt u ook de rollen voor alle WC rolhouders online bij ons bestellen.

WC rolhouders: hygiëne én comfort

Van zodra uw toegankelijk is voor een groot aantal bezoekers/werknemers, dan moet u extra oog hebben voor hygiëne en comfort. Toiletbezoekers zijn enerzijds niet steeds de meest nette wezens, anderzijds kan u niet voortdurend tijd vrij (laten) maken om het sanitair doorlopend te onderhouden. Een preventieve aanpak is hier inderdaad de (grote) boodschap. Een WC rolhouder kan dan ook wonderen doen.

Waarom WC rolhouders plaatsen?

Ten eerste heeft een WC rolhouders een verhoogde capaciteit waardoor wc-rollen niet voortdurend aangevuld moeten worden. Hiermee bespaart u belangrijke tijd, moeite en geld. Bovendien vermindert u het 'papierloos risico' drastisch. In de tweede plaats staan WC rolhouders synoniem voor een optimale hygiëne. Bij een WC rolhouder gaat het immers om een volledig afgeschermde rol waarbij gebruikers alleen het te gebruiken vel aanraken. Met een WC rolhouder wordt ook kruisbesmetting rechtstreeks verminderd. Plaatst u uw WC rolhouder in het klantensanitair? Weet dan dat een WC rolhouder rechtstreeks resulteert in een hogere mate van klanttevredenheid. Voor zij die producten verkopen: er is een direct verband tussen klanttevredenheid en hun aankoopbereidheid.

Voor welke WC rolhouder kies ik?

Dat de keuze voor de meest geschikte WC rolhouder voor u specifieke locatie geen makkelijke taak is, staat vast. Een WC rolhouder komt dan ook in verschillende maten, vormen en afmetingen. Om een en ander voor u te vergemakkelijken tekenen wij het toepassingsgebied van iedere WC rolhouder hier nog even uit:

Bulkpack WC rolhouder

Deze wc-papierdispenser schikt zich uitstekend voor plaatsing in directiekamers, hotels, bars en restaurants. Zijn stijlvol design en eenvoudige plaatsing aan de muur zorgen voor een eigentijds vormgeving.

Coreless WC rolhouder

Bij een coreless WC rolhouder geldt: 'hoe meer, hoe beter'. Aangezien deze wc-papierdispenser geen kern bevat, kan er optimaal gebruik gemaakt worden van grote hoeveelheden papier binnen een compact formaat. Deze wc-papierdispenser schikt zich dan ook uitstekend voor druk bezochte sanitaire ruimtes.

Doprol WC rolhouder

Deze wc-papierdispenser schikt zich net als de coreless wc-papierdispenser uitstekend voor het sanitair van grote bedrijven of bij grote evenementen.

Jumbo WC rolhouder

De jumborol dispenser is een wc-papierdispenser voor grote locaties met drukbezocht sanitair.

Traditionele WC rolhouder

WC rolhouder met een universeel toepassingsgebied. Dit is het wc-papier dat u kent uit de supermarkt en dit kunt u overal kopen. Voordelig en nooit problemen met rollen die niet in de dispenser passen. 

Meer papier dispensers

Heb je naast toiletrolhouders ook nog andere soorten dispensers nodig? Bekijk dan ook de overige papier dispensers voor bijvoorbeeld papieren handdoeken en poetespapier!