Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Toiletbrilreiniger

Foto-tabel Lijst

12 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

12 artikel(en)

Een toiletbrilreiniger dispenser kopen bij 4UStore

Een toiletbrilreiniger dispenser is in Nederland nog geen gemeengoed, terwijl het de laatste jaren wel een wereldwijde opmars doormaakt. Eenvoudig samengevat is een toiletbrilreiniger dispenser een dispenser die met een desinfectiemiddel werd gevuld. De dispenser wordt in de buurt van het toilet opgehangen en biedt gebruikers de mogelijkheid om de toiletbril vooraf (of na het gebruik – dat is net zo vriendelijk) te reinigen en te desinfecteren. Hiervoor gebruiken ze het desinfectiemiddel in combinatie met toiletpapier.

Voordelen van een toiletbrilreiniger dispenser

Een toiletbrilreiniger dispenser geeft toiletbezoekers een aangenaam en hygiënisch gevoel. Hierdoor kan je de toiletervaring fors verbeteren. En dat onthouden klanten en bezoekers. Maar uiteraard is een toiletbrilreiniger dispenser ook voor jou een meerwaarde, want ook jij zal vast wel eens een bezoekje wagen. Niet? Een toiletbrilreiniger dispenser is dan ook een extra service die iedereen wel kan appreciëren, ongeacht wat hun rol binnen de onderneming is.

Uiteraard mag je met de door ons aangeboden dispensers op nog heel wat andere voordelen rekenen. Zo kan je de toiletbrilreiniger dispenser eenvoudig in de toiletruimte monteren en reken je ook nog eens op een hoogwaardige kwaliteit. De ruime keuzemogelijkheden? Dat is meer dan alleen een aangenaam extraatje!

Een toiletbrilreiniger dispenser kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kan je diverse soorten toiletbrilreiniger dispensers kopen. De ideale keuze is uiteraard afhankelijk van de stijl van jouw sanitaire omgeving. Verkies je een exclusieve uitstraling? Dan kan je bijvoorbeeld de PlastiQline Exclusive toiletseat cleaner dispenser verkiezen. Maar uiteraard kan je ook voor een goedkopere en eenvoudigere toiletbril reiniger dispenser gaan. Zo’n toiletbrilreiniger dispenser heeft immers net dezelfde voordelen te bieden. Ben je tot slot op zoek naar navullingen voor jouw toiletbrilreiniger dispenser? Geen zorgen, want ook de navullingen voor jouw toiletbrilreiniger-dispenser vind je gewoon bij 4UStore. Maar eveneens vind je bij ons ook andere dispensers, zoals een handdoekrol dispenser, en diverse extraatjes voor jouw toilet. Zo creëer je in een handomdraai de sanitaire ruimte waar bezoekers van dromen. Bekijk ook onze andere toilet accessoires.