Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Prijs
 1. 17
  118
Type Zeep
 1. Foam zeep (3)
Bediening
 1. Drukknop (3)
Kleur
 1. Wit (3)
 2. Zwart (3)
 3. Zilver (5)
Materiaal
 1. Kunststof (8)
 2. RVS (3)

Toiletbrilreiniger dispensers

Foto-tabel Lijst

1-12 of 16

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 16

Pagina:
 1. 1
 2. 2

De toiletbrilreiniger-dispenser is een product dat de laatste jaren flink in opkomst is. Dit is een dispenser gevuld met desinfectiemiddel die in de buurt van de toiletpot hangt. Voordat men gebruik maakt van het toilet heeft men de mogelijkheid eerst de bril te reinigen. Dit men gemakkelijk met een stukje WC-papier en het desinfectiemiddel uit de toiletbrilreiniger-dispenser. Een uitkomst voor velen die niet graag gebruik maken van een publiek toilet uit hygiëne-overwegingen.

Door gebruik te maken van een toiletbrilreiniger zorgt u eenvoudig en praktisch voor een fijn gevoel van hygiëne. Toiletbrilreinigers zijn ideaal om altijd alles bij de hand te hebben wat nodig is om te zorgen voor een schoon en hygiënisch toilet. Uzelf en uw gasten hebben de gelegenheid om zelf de toiletbril te reinigen en dit is een fijne extra service die iedereen op prijs kan stellen. Wij hebben diverse duurzame dispensers voor toiletbrilreiniger in het assortiment opgenomen. Deze toiletbrilreiniger dispensers zijn eenvoudig in de toiletruimte te bevestigen en zijn zeer praktisch in gebruik. Uiteraard staan wij garant voor de hoge kwaliteit van elke dispenser voor toiletbrilreiniger die wij u aanbieden. U heeft de keuze uit meerdere modellen.

Toiletbrilreiniger dispenser kopen bij 4UStore

Ook bij deze producten geldt hetzelfde voordeel als bij de rest van onze producten. Wanneer je aankoop doet raden wij je aan om meerdere stuks van hetzelfde product tegelijk te kopen, omdat je dan meer voordeel ontvangt. Ook zullen de verzendkosten lager worden wanneer je een bestelling doet van meer dan €100,-. Probeer dus zoveel mogelijk geschikte producten te vinden die handig kunnen zijn voor bij je thuis of voor bij jou op kantoor.

Andere producten bij 4UStore

Buiten deze handschoendispensers verkopen wij nog veel meer producten. Een andere vorm van dispensers zijn zeepdispensers. Ook deze kan je natuurlijk vinden in ons assortiment. Buiten de zeepdispensers verkopen wij nog meer hygiënische dispensers, zoals bijvoorbeeld handdoek dispensers. Ons assortiment is enorm uitgebreid. Voor elk huishouden of kantoor hebben wij wel iets in ons assortiment zitten. Neem eens een kijkje en koop je producten vanaf nu bij 4UStore en geniet van het voordeel!

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@handdoeken
  toiletpapier.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
KiyOh

8,6 / 10

Gebaseerd op 798 beoordelingen

axel

20 mei 2019