Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Tissue

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Een tissue dispenser kopen bij 4UStore

Een tissue dispenser, soms ook wel eens een facial dispenser genoemd, wordt gebruikt voor het aanbieden van tissues. Het gaat om een stijlvol dispensersysteem dat tissues, toch wel een vrij onaantrekkelijk product dat vaak in een aftandse kartonnen doos komt, een stuk stijlvoller weet aan te bieden. De tissue dispenser is dan ook modern en stijlvol en staat ook in een zakelijke omgeving niet mis. Eigenlijk hoort een tissue dispenser altijd een plaats te krijgen aan de onderhandelingstafel. Je weet immers maar nooit wanneer iemand een tissue blijkt nodig te hebben…

Hoe werkt een tissue dispenser?

Een tissue dispenser laat zich eigenlijk heel eenvoudig gebruiken. De tissue dispenser op basis van kunststof of RvS is immers voorzien van een opening. Hierin kan je de kartonnen doos met tissues schuiven. Na gebruik kan je deze meteen opnieuw verwijderen. Indien je de tissue dispenser op een publieke plaats gaat gebruiken, is een tissuedispenser van het merk Mediqoline aangeraden. Het gaat hier eigenlijk om een tissue dispenser voor de medische sector die aldus voldoet aan de striktste hygiënische vereisten. Zo hoeft kruisbesmetting geen zorg te zijn. Het grootste voordeel is echter dat de tissue dispenser van het merk Mediqoline ook verkrijgbaar is in een uitvoering met een slotje. Zo kan niemand jouw tissues stelen.

Twee verkrijgbare modellen

Bij 4UStore kan je de tissuedispenser in diverse uitvoeringen aanschaffen. Denk hierbij aan uiteenlopende merken, afmetingen en stijlen. Ook de kleur (wit of zilver) en het materiaal (kunststof of RvS) varieert graag. Toch kunnen we in principe spreken van twee modellen. Enerzijds is er immers het tafelmodel. Een tafelmodel tissue dispenser plaats je gewoon op tafel. Logisch, toch? Het is ideaal voor gebruik bij zakelijke meetings. Hiernaast is de facial dispenser ook verkrijgbaar als wandmodel. Zo’n wandmodel tissue dispenser kan je dan weer eenvoudig aan de muur monteren. Vooral in kantines, ziekenhuizen en verzorgingstehuizen tref je een wandmodel facial dispenser wel vaker eens aan.

Andere producten

Bekijk ook eens deze producten: