Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Industriepapier dispensers

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Industriepapier dispenser kopen bij 4UStore

De industriepapier dispenser is een stevige dispenser die moeiteloos grote rollen industriepapier aankan. De industriepapier dispenser is ontworpen om grote krachtoverbrengingen de baas te kunnen, waardoor het zeker zijn mannetje staat in industriële omgevingen waar klerenkasten de plak zwaaien. Hoewel de industriepapier dispenser stevig is, komt het wel in verschillende uitvoeringen. Op die manier is er altijd wel een geschikte industriepapier dispenser terug te vinden.

Verschillende soorten industriepapierdispensers

De industrierol dispenser is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Zo is er bijvoorbeeld de industrierol dispenser voor wand- of muurmontage. Deze industrierol dispenser monteert u heel eenvoudig en is geschikt voor de papiervoorziening van werkplekken, bijvoorbeeld in de garage waar er veelvuldig met olie wordt gewerkt. Daarnaast kunt u voor uw industrierol dispenser ook een mobiele uitvoering kiezen. Zo’n mobiele poetspapierdispenser neemt u overal mee, ook wanneer u bij een klant aan de slag gaat. Deze industriepapier dispenser met vloerstandaard is compact en eenvoudig te reinigen.

Ook verkrijgbaar bij 4UStore

Ook wanneer u niet alleen op zoek bent naar een industriepapier dispenser bent u in onze groothandel aan het juiste adres. Zo kunt u bij ons ook industriepapier aanschaffen dat u dan maar meteen gebruikt in combinatie met de industriepapier dispenser van 4UStore. Neem daarnaast zeker ook even een kijkje tussen onze combodeals of bekijk onze andere handige papieroplossingen.