Onze andere webshops

Poetspapier

Foto-tabel Lijst

1-12 of 29

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 29

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Ons assortiment poetspapier dispensers beantwoordt aan de behoeften van iedere gebruikersdoelgroep. De dispensers zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en afmetingen. Zo leveren wij industriepapier dispensers voor grootverbruikers, denk aan de zware industrie, technische werkplaatsen en drukkers en spuiterijen. Maar ook komt u industriepapier tegen in bijvoorbeeld fitnesscentra waar het papier wordt gebruikt om de fitnesstoestellen schoon te houden.

Poetspapier op rol: voor ieder wat wils

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan dispensers. Niet geheel onlogisch, want een poetspapier dispenser biedt heel wat voordelen. Om aan alle noden te voldoen bieden wij dispensers voor poetspapier aan in verschillende prijsklassen en voor verschillende specifieke doeleinden, gaande van poetspapier op rol in functie van de industriële sector tot dispensers voor poetspapier voor  fitnesscentra, de horeca of kantooromgevingen.

Toepassingsgebieden

Afhankelijk van het gewenste toepassingsgebied zal een bepaald type poetspapier dispenser beter geschikt zijn. Bij ieder toepassingsgebied zijn de voordelen van dispensers voor poetspapier meermaals aangetoond. Onderstaand overzicht schept enige verduidelijking.

Industriepapier

Poetsen op industrieel niveau vergt uiteraard een ander soort poetspapier op rol. Bovendien moet ook de poetspapier dispenser aangepast zijn aan de wijzigende noodzaak in deze sector. Om die reden werd uitdrukkelijk gekozen voor groot en sterk poetspapier op rol, in combinatie met een robuuste en stevige poetspapier dispenser. Deze dispensers voor poetspapier kunnen op verschillende manieren aangebracht worden, daarbij heeft u de keuze tussen wandbevestiging (bv. mediQoline wandmodel) of vloerbevestiging (bv. industrierol poetspapier dispenser vloerstandaard). Hoe dan ook geldt telkenmale dezelfde kwalitatieve voorwaarde: makkelijk afrolbaar en geschikt voor het afscheuren van grote stukken papier.

Midiroldispensers

Onze tweede categorie bestaat uit; midiroldispensers, deze worden veelal gebruikt in horecakeukens om de handen te drogen of om vuil te verwijderen. Vele malen hygiënischer dan een vieze doek, die te vaak gebruikt wordt en kruisbesmetting in de hand werkt. Het moge duidelijk zijn: een poetspapier dispenser;is onontbeerlijk voor ieder restaurant, café of eetzaal waar men hygiëne hoog in het vaandel draagt.

Miniroldispenser

Afsluiten doen we met de miniroldispenser, in feite een miniatuurversie van de midirol poetspapier dispenser. Een dergelijke miniroldispenser treffen we vaak aan in sanitaire ruimten, onder andere van horecagelegenheden; maar ook in kantooromgevingen of het sanitair van publieke ruimten. Ze kennen dezelfde voordelen als de midirol poetspapier dispenser; maar ze zijn een stuk compacter. Dergelijke dispensers voor poetspapier lenen zich dan ook uitstekend voor sanitaire omgevingen waar de ruimte een stuk beperkter is.

Multifunctioneel papier

Nog even in het kort, poetspapier op rol wordt gebruikt op vrijwel elke werkplek om handen, gereedschap en oppervlakten schoon te poetsen. Het dient zacht, maar toch sterk te zijn en een hoog absorptievermogen en snelheid te hebben. Het papier is geschikt voor een groot aantal toepassingen en helpt mee uw werkplek schoon en geordend te houden.Ook dispensers aanschaffen voor bijvoorbeeld zeep, handdoeken of WC-papier? Bekijk dan alle dispensers, zoals de handige handdoekjes dispenser!