Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 161
    214
Merk
  1. MediQo-line (1)
  2. Santral (2)
Kleur
  1. Zilver (2)
Materiaal
  1. RVS (2)

Combi dispenser

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Multi handdoek dispenser kopen bij 4UStore

De multi handdoek dispenser combineert zowel de afgifte van handzeep als van papieren handdoekjes. De multi handdoek dispenser is dan ook een ideaal hulpmiddel voor sanitaire ruimtes met plaatsgebrek. Ook wordt het vaak geplaatst in toiletruimtes voor mindervaliden. Zo hebben zij meteen alles dichtbij. Bij 4UStore vind je verschillende soorten multi handdoek dispensers. Onderstaande keuzehulp helpt jou verder.

Kies het geschikt type handdoek dispenser

Voor de handdoek dispenser heb je vouwhanddoekjes nodig. Zo’n vouwhanddoek kan op verschillende manieren worden gevouwd. Bij een z-vouw vouwhanddoek zijn de handdoekjes zigzaggend gevouwd waardoor je automatisch het volgende handdoekje klaarlegt. Hiernaast kan je ook kiezen voor een multifold vouwhanddoek. Bij een multifold vouwhanddoek worden de handdoekjes aan elkaar gelijmd waardoor ze meteen gebruiksklaar zijn. Het is een ideale vouwhanddoek voor een compacte zeep- en handdoek dispenser in kleinere sanitaire omgevingen.

Ga het volume van de zeepdispenser na

Bij de zoektocht naar een geschikte multi handdoek dispenser moet je niet alleen rekening houden met het type handdoek dispenser. Ook de zeepdispenser speelt een belangrijke rol. Hier zal vooral het volume van de zeepdispenser een cruciale rol spelen. Wij kiezen steevast voor een zeepdispenser met een volume van minimaal 1.000 ml. De zeep- en handdoek dispenser van Santral heeft bijvoorbeeld een volume van 1.200 ml.

Natuurlijk hoef je niet alleen te letten op het volume van de zeepdispenser, maar ook op het type navullingen. Sommige zeepdispensers hebben bijvoorbeeld nood aan speciale navullingen. De aangehaalde zeep- en handdoekrol dispenser van Santral niet. Deze zeep- en handdoek dispenser kan je gewoon aanvullen met vloeibare handzeep zoals het verkrijgbaar is in deze webwinkel.

Meer informatie over de geschiktheid van onze dispensers en hun navullingen? Neem dan contact op met onze klantendienst waar ze jou met alle plezier van de noodzakelijke informatie voorzien.