Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 24
    114
Merk
  1. MediQo-line (3)
Kleur
  1. Zilver (2)
  2. Transparant (1)
Materiaal
  1. Kunststof (1)
  2. RVS (2)

Handschoenen

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Een handschoendispenser kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kan je nu ook een handschoendispenser kopen. Hierbij heb je de keuze tussen verschillende modellen. Zo kan je een handschoendispenser kopen voor één type handschoen. Maar kan je eveneens opteren voor een handschoendispenser waarmee je meteen verschillende maten kan aanbieden. Hoe dan ook laat de handschoendispenser zich eenvoudig monteren en is het aanvullen met nieuwe handschoenen kinderspel. Zo hoef je geen tijd te verliezen en zijn de handschoenen steeds binnen handbereik.

Voordelen van een handschoendispenser

Een handschoendispenser heeft een aantal belangrijke voordelen te bieden. Zo biedt een handschoen dispenser een toegankelijke opbergplaats voor alle beschikbare handschoenen. Dat zorgt ervoor dat personeelsleden ze ook sneller gebruiken, waardoor de hygiëne in jouw onderneming toeneemt. Het feit dat de handschoenen mooi in de handschoendispenser opgeborgen zitten, houdt hen ook hygiënisch. Een voorafgaande contaminatie is met zo’n handschoen dispenser immers niet mogelijk.

Indien je kiest voor een van onze grotere handschoen dispensers kan je meteen verschillende handschoenen aanbieden. Zo kan je bijvoorbeeld een handschoendispenser kopen met maataanduiding, waarna je in één handschoendispenser zowel de maten S, M als L op kan nemen. Uiteraard laat zo’n handschoendispenser ook graag latex- en vinylhandschoenen afwisselen. En zo bouwt een handschoen dispenser zelfs mee aan de veiligheid binnen jouw onderneming. Handig toch, zo’n handschoendispenser?

De handschoendispenser van MediQoline

Indien je ons assortiment even bekijkt, zal je al snel merken dat wij houden van MediQoline. En dat mag niet verbazen. Want bij Mediqoline gaat het steeds om sanitaire accessoires die niet alleen gebruiksvriendelijk zijn maar bovendien ook een maximale handhygiëne mogelijk maken. Hierdoor staat een handschoen dispenser van MediQoline overal goed, ongeacht of het nu in de kantine of in de voedselverwerkende industrie is. Maar zoals zijn benaming het al aangeeft, kan je een MediQoline handschoen dispenser ook in zorginstellingen gebruiken. Ze laten zich immers eenvoudig reinigen en werden zo ontwerpen dat ze kruisbesmetting voorkomen. Een handschoen dispenser van MediQoline kopen, is dan ook altijd een goed idee. Neem dat maar van ons aan.

Bekijk daarnaast nog andere producten zoals: