Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Handdoekrol

Foto-tabel Lijst

1-12 of 13

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 13

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Als u kiest voor een handoekrol dispenser oftewel handdoekautomaat, heeft u verschillende keuzemogelijkheden. Sommige handdoekrol dispensers werken alleen met batterijen of moeten aangesloten worden op netstroom voor de afgifte van het handdoekje, anderen hebben geen stroom of batterijen nodig doordat de rol automatisch terug veert. 

Voor welke handdoekrol dispenser kies ik?

De keuze voor een handdoekrol dispenser of handdoekdispenser komt uiteraard niet zomaar uit de lucht gevallen. Iedere handdoekrol dispenser heeft zijn eigen kenmerken, zowel op functioneel vlak als op vlak van design. Zo kan u bijvoorbeeld kiezen voor een handdoekdispenser die werkt op basis van batterijen , maar kan er ook geopteerd worden voor een handdoekdispenser die op de netstroom wordt aangesloten. En dan zijn er nog de speciale designs, waarbij de handdoekdispenser geen stroom nodig heeft – met dank aan zijn automatische terugkeerfunctie. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Wij helpen u bij uw zoektocht naar de ideale handdoekdispenser en leggen een en ander voor u uit.

Kwaliteit en duurzaamheid?

Op vlak van kwaliteit en duurzaamheid hoeft u zich bij ons geen zorgen te maken. Iedere handdoekrol dispenser die wij aanbieden voldoet aan een hele resem aan kwaliteitseisen. Iedere handdoekrol dispenser onderging dan ook een strikte selectieprocedure vooraleer wij hem opnamen in ons assortiment. Een lange levensduur en maximale prestaties zijn uiteraard het logisch gevolg. Bovendien is ook iedere aangeboden handdoekrol dispenser uiterst gebruiksvriendelijk en eenvoudig te onderhouden. Met andere woorden: op vlak van comfort, gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en duurzaamheid zit u bij een handdoekrol dispenser van 4UStore steeds goed.

Stroom of geen stroom?

Bij ons heeft u inderdaad de keuze tussen een handdoek dispenser die werkt op netstroom, op batterijen of gewoon zonder stroom. Een handdoek dispenser die werkt op batterijen heeft als voordeel dat er geen netaansluiting aanwezig moet zijn en u bij de plaatsing van de handdoek dispenser  geen structurele aanpassingen moet doen. Het nadeel van een handdoek dispenser op batterijen is dan weer dat deze na termijn vervangen dienen te worden. Liever een handdoek dispenser zonder stroom? Ook dat kan. De Autocut E-Matic werkt bijvoorbeeld volledig stroomloos. Deze handdoek dispenser werkt op basis van een afscheurmechanisme waarna de handdoek dispenser een nieuw handdoekje zal laten afrollen.

En het prijskaartje?

De aankoop van een handdoek dispenser mag zeker niet afhangen van het prijskaartje. Een handdoek dispenser kost slechts enkele tientallen euro’s en de toegevoegde meerwaarde ervan mag niet onderschat worden. Ten eerste reduceert een handdoek dispenser het papierverbruik in een sanitaire omgeving, zowel economisch als ecologisch voordelig. Ten tweede kent een handdoekdispenser een zogenaamd schaalvoordeel: door de grotere hoeveelheid is er een verminderde professionele ondersteuning noodzakelijk. De rollen van een handdoekrol dispenser kennen dan ook een grotere lengte, waardoor minder tijd verloren raakt aan het voortdurend onderhouden van het (bedrijf)sanitair. Op die manier draagt een handdoekdispenser rechtstreeks bij aan economische voordelen op middellange termijn. Ten derde krijgt u bij ons al een gratis handdoekdispenserbij aankoop van twee dozen handdoekrollen. De voordelen van een handdoekrol dispenser zijn duidelijk en duur hoeft een handdoekrol dispenser al helemaal niet te zijn. Neem ook eens een kijkje bij een andere soort dispenser, ons assortiment papier dispensers is enorm!