Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Multifold-dispenser

Foto-tabel Lijst

1-12 of 15

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 15

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Multifold Dispenser

Multifold Dispenser kopen? Bekijk ons aanbod van diverse Multifold Dispensers van merken als Slimfold, Quartz en Tork al vanaf €16,80. Wij van Handdoekentoiletpapier bieden alles aan op het gebied van toiletartikelen en papierwaren in de breedste zin van het woord! Wij leveren producten van uitstekende kwaliteit tegen concurrerende prijzen voor zowel bedrijven als particulieren.

Waarom zou u kiezen voor een Multifold Dispenser?

Multifold Dispensers zijn een geweldig systeem voor het gebruik van papieren vouwhanddoekjes in het sanitair of de keuken van uw bedrijf! Een voordeel van het gebruik van papieren handdoekjes is dat het vele malen hygiënischer is dan bijvoorbeeld een textiele handdoek. Multifold vouwhanddoekjes beschikken over een speciaal kenmerk, zo zijn mulitfold handdoekjes licht aan elkaar gelijmd. Doordat ze aan elkaar zijn gelijmd komt met het pakken voor een handdoekje gelijk het volgende doekje tevoorschijn voor degene na u. Een ander voordeel van deze lijm is dat de multifold vouwhanddoekjes meer water absorberen dan gewone vouwhanddoekjes. Kijkt u onder Multifold Handoekjes voor het bestellen van de juiste handdoekjes voor uw dispenser. De Multifold Dispensers zijn van kunststof gemaakt. Verder heeft u ook de keuze uit een witte of zwarte variant. Het strakke design zorgt voor een mooie uitstraling in uw sanitaire voorziening.

  • Hygiënisch
  • Grote capaciteit
  • Gebruiksvriendelijk
  • Eenvoudig bijvullen
  • Keuze uit wit of zwart

Aanvullende producten

Naast de Multifold Dispensers beschikken wij over een groot assortiment andere producten welke ook van toepassing kunnen zijn bij het gebruik van een sanitaire voorziening, zoals papieren handdoeken, andere soorten dispensers, artikelen voor Handhygiëne, Prullenbakken en Toilet Accessoires.

Onze dienstverlening

Mocht u vragen hebben over een Multifold Dispenser of iets anders kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en te helpen met uw vraag. U kunt ons telefonisch bereiken via: 0117-454007 of via de mail: info@handdoekentoiletpapier.nl. Bestel vandaag nog uw Multifold Dispenser voor uw sanitaire voorziening of keuken! Wij helpen u graag verder bij het kiezen van de perfecte handdoekdispenser papier!