Onze andere webshops

Desinfectiemiddel

Foto-tabel Lijst

1-12 of 13

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 13

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Desinfectie dispenser kopen bij 4UStore

Natuurlijk kan je jouw handen wassen en zien ze er dan ook heel net uit. Indien je ze echter onder een microscoop zou plaatsen, zou al snel duidelijk worden dat ze helemaal niet zo net zijn. Allerhande bacteriën en microscopische wezentjes laten zich dan ook niet zo eenvoudig afschrikken. Dat is problematisch. In een kantooromgeving besmetten collega’s elkaar immers heel eenvoudig, zeker indien ze elkaar de hand schudden. En in een horecagelegenheid of in een medische omgeving kunnen de gevolgen des te groter zijn. Een desinfectie dispenser biedt hier de oplossing bij uitstek. Uiteraard vind je zo’n desinfectie dispenser, net zoals de bijhorende navullingen, bij 4UStore.

Zo kies je een geschikte desinfectie dispenser

Bij de zoektocht naar een geschikte desinfectie dispenser moet je met een aantal zaken rekening houden. In de eerste plaats moet je bijvoorbeeld denken aan de afmetingen van de dispenser in kwestie. Meestal gaan zij van een zeshonderd milliliter tot meer dan een liter. Welke desinfectie dispenser je kiest, is afhankelijk van de drukte binnen de onderneming. Hiernaast hoort een desinfectie dispenser met een raampje steeds de voorkeur te genieten. Onder andere de manier van monteren en het materiaal (liefst op basis van plastic of RVS) van de dispenser, zullen eveneens de keuze beïnvloeden.

Een desinfectie dispenser met beugel

Voor sommigen lijkt het contradictorisch: een desinfectie dispenser met beugel. Is die beugel op zijn beurt dan geen bron van kruisbesmetting? Waar dat bij een klassieke dispenser inderdaad misschien wel de waarheid is, hoef je je daar bij een desinfectie dispenser geen zorgen om te maken. De weinige bacteriën die zich immers op de beugel van de desinfectie dispenser zouden bevinden, maak je na het desinfecteren wel een kopje kleiner. Pakweg de deurknop bij het verlaten van de ruimte is dan een groter risico.

Nog meer producten

Ook benieuwd naar onze andere producten? Bekijk dan ook een van deze categorieën: