Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
 1. 11
  82
Merk
 1. Blue wonder (1)
 2. Diversey (1)
 3. MTS Euro Products (1)
 4. Rheosept (2)
 5. Wecoline (1)
Type Schoonmaakmiddel
 1. Desinfectiemiddelen (3)
Type Handhygiëne
 1. Wet wipes (1)
Ecologisch schoonmaakmiddel
 1. Nee (6)

Desinfectiedoekjes

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Desinfectiedoekjes en alcohol wipes kopen bij 4UStore

De beste manier om een goede handhygiëne te garanderen is nog steeds door water en (desinfecterende) zeep te gebruiken. Echter, dat is niet altijd een oplossing. Niet alle medewerkers kunnen zomaar hun werkplek verlaten om tijdig de handen te wassen. In dergelijke gevallen zijn desinfectiedoekjes een uitstekend alternatief.

Ontsmettingsdoekjes als oplossing voor werkplekken

Desinfectiedoekjes en ontsmettingsdoekjes zijn een uitstekende oplossing voor medewerkers die maar moeilijk hun werkplek kunnen verlaten of die geen toegang hebben tot water en zeep. Ook voor hen is een optimale handhygiëne belangrijk en garanderen alcohol wipes alsnog een deugdelijke reiniging en een optimale desinfectie. Dankzij hun unieke samenstelling kunnen alcohol wipes ook zonder water aan alle vereisten voor een goede handhygiëne voldoen.

Verschillende soorten desinfectiedoekjes

Er bestaan verschillende soorten ontsmettingsdoekjes die stuk voor stuk hun eigen eigenschappen hebben. Zo zijn er ontsmettingsdoekjes met een speciale samenstelling voor handreiniging in omgevingen met vette vervuiling, bijvoorbeeld voor medewerkers die in contact komen met olie. Daarnaast zijn er desinfectiedoekjes die met alcohol doordrenkt zijn. Dergelijke alcohol wipes zijn in staat om bacteriën en virussen te doden. Dergelijke alcohol wipes kunnen niet alleen worden gebruikt voor het reinigen van de handen, maar ook voor het desinfecteren van gladde oppervlakken bieden alcohol wipes een goede oplossing.

Alcohol wipes, te gebruiken in combinatie met dispenser voor desinfectiedoekjes

De desinfectiedoekjes die u bij 4UStore vindt, worden gebruikt in combinatie met een speciale dispenser voor ontsmettingsdoekjes. De dispenser voor ontsmettingsdoekjes garandeert een hygiënische afgifte van de desinfectiedoekjes en is stevig ontworpen om in alle werkplaatsen zijn mannetje te staan. Daarnaast zijn dispensers voor desinfectiedoekjes voorzien van een speciale afsluitklep die uitdroging van de alcohol wipes moet voorkomen. Het blijft wel belangrijk om steeds na te gaan voor welke desinfectiedoekjes de dispenser geschikt is. Op de desbetreffende productpagina’s vindt u hier meer informatie over.

Meer dan alleen alcohol wipes en ontsmettingsdoekjes

Naast desinfectiedoekjes kunt u bij 4UStore nog talloze andere reinigingsmiddelen verkrijgen voor het ontsmetten van handen of het desinfecteren van gladde oppervlakken. Neem zeker ook even een kijkje op volgende pagina’s: