Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 36
    68
Merk
  1. MTS Euro Products (4)

Luchtreiniging

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Een ultrasone vernevelaar kopen bij 4UStore

Steeds meer gebouwen hebben te kampen met het Sick Building Syndrome. Ziekteverzuim is er een logisch gevolg van. Dit is niet alleen onprettig door de oplopende kosten, maar het is ook niet fijn voor het personeel. Een ultrasone vernevelaar of luchtreiniger draagt bij aan een gezond binnenklimaat.

Wat is een ultrasone vernevelaar?

Een ultrasone vernevelaar is een systeem dat een veilig microbioom in een ruimte vernevelt. Hierdoor legt de ultrasone vernevelaar een veilig laagje aan waarop ziektekiemen zich nauwelijks kunnen verspreiden. Op basis hiervan draagt een ultrasone vernevelaar onder andere bij aan het preventief voorkomen van schimmels, allergenen en ziektekiemen. Een ultrasone vernevelaar is echter geen desinfectiesysteem dat ook curatief oplossingen biedt.

Werking van een ultrasone vernevelaar

De werking van een ultrasone vernevelaar doet denken aan die van het menselijke lichaam. Ook in ons lichaam zijn er veel goedaardige bacteriën te vinden die erg nuttig zijn. Zij helpen bijvoorbeeld het risico op infecties te verlagen. Dit is ook wat een ultrasone vernevelaar doet. Het doodt dus geen virussen en het haalt ze niet uit de lucht, maar het zorgt er wel voor dat ze minder eenvoudig verspreiden of besmetten. Een voorbeeld van een goede ultrasone vernevelaar is de ProNano Synbio.

Voordelen van een ultrasone luchtreiniger

Een ultrasone luchtreiniger heeft veel voordelen te bieden. Zo draagt zo'n luchtreiniger bij aan een gezonder binnenklimaat, waardoor het ziekteverzuim afneemt en de productiviteit toeneemt. Een goede ultrasone luchtreiniger kan zichzelf eenvoudig terugverdienen. Daarnaast helpt een ultrasone luchtreiniger ongewenste, vieze geurtjes te voorkomen en reduceert het de irritaties door allergenen. Ten slotte beschermt de luchtreiniger ook de aanwezigen. Dit doet het door ook een microbioom aan te leggen bij het inademen van de vernevelde deeltjes, waardoor het risico op een infectie bij het inademen van schadelijke stoffen wordt verkleind. Dit is volstrekt veilig want de werking van een ultrasone luchtreiniger is per slot van rekening net gebaseerd op de unieke bacteriehuishouding in ons eigen lichaam.

Een goede hygiëne blijft onontbeerlijk

Een ultrasone luchtreiniger biedt extra bescherming, maar mag nooit dienen ter vervanging van andere hygiënemaatregelen. Voldoende vaak oppervlakken reinigen blijft dan ook noodzakelijk, net zoals een goede handhygiëne. Bij 4UStore bent u ook hiervoor aan het juiste adres. Onder andere op onderstaande pagina's vindt u een aantal andere oplossingen terug.