Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 126
    250
Merk
  1. Clearafix (2)
  2. MTS Euro Products (1)
Type Handhygiëne
  1. Desinfectiezeep (3)
Kenmerken
  1. Antibacterieel (3)

Desinfectiezuil

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Desinfectiepaal kopen bij 4UStore

Wanneer wandmontage niet mogelijk of wenselijk is, is de desinfectiezuil de ideale oplossing. De desinfectiezuil kan bijvoorbeeld in grote bedrijfshallen of magazijnen worden geplaatst, maar ook in gangen of aan de ingang van een winkel. De desinfectiezuil die wij verkopen is een stevige desinfectiepaal die niet zomaar omvalt, maar die je toch vrij eenvoudig kan verplaatsen. Hierdoor zet je de desinfectiepaal flexibel in waar het ook echt nodig is. Daarnaast is de desinfectiepaal automatisch voorzien van een lekplaatje opdat eventuele restjes niet allemaal op de grond of op kleding terechtkomen. De desinfectiepaal bevindt zich netjes op handhoogte en is eenvoudig te bedienen dankzij de bedieningsbeugel. De desinfectiezuil is een meerwaarde in de voedingssector, zorgsector, sierteelt, winkels enz.

Desinfectiepaal inclusief dispenser en desinfectiemiddel

Nu kan je bij 4UStore meteen ook een pakket kopen met daarin niet alleen de desinfectiepaal, maar ook de bijhorende desinfectiemiddeldispenser en een jerrycan met desinfectiemiddel. Hierdoor hoef je geen andere producten te bestellen en heb je meteen alles in huis om personen of voedingsmiddelen optimaal te beschermen. Onder andere voor de bescherming tegen SARS-CoV-2, ToBRFV of het influenzavirus. Uiteraard is het nadien wel mogelijk om aanvullend extra handdesinfectiemiddel te bestellen. Hierbij heb je de keuze uit verschillende handdesinfectiemiddelen, zoals handdesinfectiemiddel met een antibacteriële werking of handdesinfectiemiddel dat aan de HACCP-richtlijnen voldoet.

Alles voor het desinfecteren

Bij 4UStore vind je alle benodigdheden om de handen of oppervlakten te desinfecteren of om contact met oppervlakken te voorkomen. Daarnaast vind je bij ons ook persoonlijke beschermingsmiddelen en diverse schoonmaakmiddelen om de desinfectiepaal te reinigen. Bekijk daarom zeker ook even onderstaande pagina’s en bestel alles wat je nodig hebt om een optimale hygiëne en een veilige omgeving te garanderen: