Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Desinfectiemiddel Dispenser

Foto-tabel Lijst

9 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

9 artikel(en)

Desinfectie dispenser kopen bij 4UStore

In sommige ondernemingen is het desinfecteren van de handen verplicht, bijvoorbeeld in de voedingsindustrie. Daarnaast wordt de desinfectie dispenser bijvoorbeeld ook gebruikt om de verspreiding van het ToBRF-virus in de sierteelt te voorkomen. Ten slotte heeft de coronapandemie voor eens en voor altijd aangetoond dat het tijdig desinfecteren van de handen en het gebruik van een desinfectie dispenser van groot belang is voor wie regelmatig met klanten in contact komt.

Over de dispenser desinfectie

Bij 4UStore kan je een dispenser desinfectie kopen voor verschillende desinfectiemiddelen met bactericide, virucide of fungicide effecten. Het gebruik van de desinfectie dispenser is eenvoudig en simpel, terwijl je meteen de juiste dosering hebt om de handen te desinfecteren. De dispenser desinfectie voldoet aan de EN-eisen op vlak van een hygiënische handdesinfectie.

Uiteraard kan je voor de desinfectie dispenser ook navullingen kopen. We beschikken over een ruim assortiment handdesinfectiemiddelen voor de desinfectie dispenser. Als je op zoek bent naar desinfectiemiddel voor SARS-CoV-2 raden we desinfectiemiddel met minimaal 70% alcohol aan.

Eenvoudig plaatsen van de dispenser desinfectie

Bij 4UStore kan je in de eerste plaats een desinfectie dispenser kopen voor wandmontage. Je bevestigt deze dispenser desinfectie bijvoorbeeld in het sanitair of achter de receptiebalie. Deze dispensers zijn voorzien van een ophangsysteem waardoor je ze eenvoudig opnieuw kan verwijderen en reinigen. Daarnaast kan je ook een desinfectie dispenser kopen in zuilvorm. Dit is een ideale oplossing voor grote bedrijfshallen of voor bezoekers. Klanten kunnen bij binnenkomst van de winkel de handen eenvoudig desinfecteren. Deze desinfectiezuil komt overigens meteen met desinfectievloeistof waardoor het niet nodig is om extra producten te bestellen.

Alles voor het desinfecteren van de omgeving

Het desinfecteren van de handen heeft enkel nut indien je er daarnaast een goede handhygiëne op nahoudt. Het blijft eveneens belangrijk om ook contactoppervlakken tijdig te desinfecteren en om contact met het gezicht te voorkomen. Daarom kan je bij 4UStore nog talloze andere desinfecterende middelen en beschermingsmiddelen kopen voor jezelf, je medewerkers en je klanten: