Onze andere webshops

Desinfectie

Foto-tabel Lijst

1-12 of 66

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 66

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Desinfecterende hulpmiddelen en desinfectiemiddel kopen bij 4UStore

Virussen worden vaak overgedragen door middel van kleine druppels die tijdens het hoesten of niezen vrijkomen. Niet alleen tijdens een pandemie is het belangrijk om er een goede handhygiëne op na te houden en oppervlakten die vaak worden aangeraakt te desinfecteren. Bij 4Ustore vind je alles om een optimale hygiëne te garanderen. Je kan bijvoorbeeld desinfectiemiddel kopen voor oppervlakten, maar ook desinfectiemiddel voor de handen, desinfectiezuilen, speciale dispensers en gelaatsschermen.

Desinfectiemiddel kopen voor het ontsmetten van de handen

In principe volstaat het om de handen vaak en grondig te wassen. Dat is echter niet in alle situaties mogelijk of wenselijk. In zo’n geval kan je desinfectiemiddel bestellen voor de handen. Ga je desinfectiemiddel bestellen? Dan raden we wel aan om steeds aandacht te hebben voor de onderliggende eigenschappen. Voor het doden van het virus SARS-CoV-2 wordt bijvoorbeeld handdesinfectiemiddel aanbevolen met een alcoholpercentage van minimaal 70%. In principe kan je ook desinfectiemiddel bestellen met een lager alcoholpercentage (60% of meer volstaat), maar dat is niet altijd even doeltreffend.

Maak eventueel gebruik van een desinfectiezuil voor je medewerkers of klanten. Bij 4UStore kan je niet alleen desinfectiemiddel kopen maar ook een handige desinfectiezuil met een korte bedieningsbeugel of speciale dispensers voor desinfectiemiddel.

Desinfectiemiddel bestellen voor oppervlaktebehandeling

De handen desinfecteren heeft geen nut als er nadien opnieuw contact is met gecontamineerde oppervlakken. Zeker bij oppervlakken waar er vaak handcontact is, zoals betaalterminals, is het belangrijk om ze tijdig of zelfs na ieder gebruik te desinfecteren. Hiervoor kan je speciaal desinfectiemiddel kopen. Bij ons kan je bijvoorbeeld desinfectiemiddel bestellen voor oppervlakten als deurknoppen, werkbanken of apparaten.

Beschermende gelaatsmakers bestellen

Gelaatschermen bieden bescherming tegen het oplopen van ziektekiemen en virussen, met name omdat het aanraken van het gezicht niet langer mogelijk is. Daarnaast zorgen ze er ook voor dat een besmet persoon minder eenvoudig het virus verspreidt. Bij ons kan je gelaatsschermen bestellen die eenvoudig verstelbaar zijn en die een optimaal zicht garanderen. Na het gebruik ervan moeten ze wel steeds worden gedesinfecteerd. Je kan bij ons meteen ook het benodigde desinfectiemiddel bestellen.

Een goede handhygiëne blijft belangrijk

Desinfectiemiddel kopen en gebruiken zal geen nut hebben wanneer de handen vuil of vet zijn, want dan dringt de alcohol niet helemaal door. Bovendien moet je voldoende lang in de handen wrijven tot ze droog zijn, want enkel dan dringt het voldoende door. Ten slotte is desinfectiemiddel kopen een effectieve oplossing, maar werkt het niet altijd. De sporen van Clostridium kan het bijvoorbeeld niet vernietigen, terwijl die sporen zich later tot bacteriën kunnen ontwikkelen. Kortom: desinfectiemiddel bestellen is een goed idee, maar we raden aan om ook onze andere benodigdheden voor een goede handhygiëne te bekijken: