Onze andere webshops

Zakelijk toiletpapier: Bestel per pallet voor extra voordeel

woensdag 26 september 2018 | Geschatte leestijd: 2 minuten

Toiletpapier komt in verschillende vormen en maten. Voor een zakelijke omgeving zal traditioneel toiletpapier bijvoorbeeld niet altijd volstaan. Is dat wel het geval? Dan zal men meestal over voldoende toiletpapier willen beschikken en gelijktijdig willen genieten van een fikse staffelkorting. Bij Handdoekentoiletpapier.nl weten we wat het hart van de zakelijke klant begeert. Zakelijk toiletpapier per pallet bestellen en zonder verzendingskosten? Geen probleem. Levering op het bedrijf of op een externe locatie? Graag! Geen zorgen: als zakelijke klant geniet je bovendien van nog een aantal andere voordelen. Bovendien kan je ons volledig aanbod aan toiletpapier zakelijk bestellen.

Welk toiletpapier kan je per pallet bestellen?

Voor ons is een pallet nooit te groot. Letterlijk. Daarom kan je niet alleen traditioneel toiletpapier zakelijk bestellen, maar ook vochtig toiletpapier en alle varianten die geschikt zijn voor toiletpapierdispensers. Denk onder andere aan onze collectie doprol toiletpapier, coreless toiletpapier, jumbo toiletpapier en bulkpack toiletpapier. Op de desbetreffende productpagina staat steeds de productprijs aangegeven en houden we reeds rekening met een staffelkorting. Op die manier krijg je in alle transparantie inzicht in de verzendingskosten. Bestel je graag een volledige pallet en wil je een prijs op maat? Neem dan even contact op met onze klantenservice.

Welke voordelen zijn er voor zakelijke klanten?

In de eerste plaats geniet je als zakelijke klant natuurlijk van een aangename staffelkorting bij iedere grote bestelling. Dat is net zo eerlijk, zeker wanneer je een pallet toiletpapier bestellen zal. Als accounthouder krijg je echter nog heel wat andere voordelen. Zo rekenen we jou helemaal geen verzendingskosten aan bij een bestelling van een volledige pallet toiletpapier (vanaf 100 euro excl. BTW). Jouw factuur betaal je zelfs gewoon op rekening, terwijl we steeds jouw oude facturen voor jou bijhouden. Twijfel je nog over de geschiktheid van het toiletpapier? Dan bieden we jou ook nog eens een gratis sample aan. Zo kan je alvast de kwaliteit met eigen handen voelen.

Ben je van plan om vaker toiletpapier zakelijk te bestellen? Dan kan je ook meteen onze handige bestellijst gebruiken. Na het zakelijk bestellen van het toiletpapier wordt het immers automatisch aan de bestellijst toegevoegd. Op die manier kan je in de toekomst het toiletpapier meteen opnieuw zakelijk bestellen. Extra handig!

De totaaloplossing voor zakelijke klanten

Handdoekentoiletpapier.nl kiest ervoor om zakelijke klanten op hun wenken te bedienen. Zo kan je hier niet alleen zakelijk toiletpapier bestellen, maar ook alle andere benodigdheden voor de sanitaire omgeving. Denk maar aan handdoekrollen, dispensers, toilet accessoires, schoonmaakmiddelen en -materialen. Neem overigens zeker ook eens een kijkje op de andere 4UStores waar je ook alles vindt voor in de kantine en zelfs disposables en een ruime collectie aan prullenbakken terug zal vinden. Uiteraard leveren wij ook hier volledig naar wens.

Bekijk nu ons assortiment aan zakelijk toiletpapier en plaats jouw bestelling. Voor je het weet staat onze leverancier voor de deur van jouw zaak. En de betaling? Dat regelen we achteraf wel.