Onze andere webshops

Tork SmartOne toiletpapier en dispensersystemen

vrijdag 1 februari 2019 | Geschatte leestijd: 3 minuten

Op het toilet heeft men WC-papier en logischerwijs dus ook een dispenser - een mooi woord voor WC-rolhouder. Ondanks dat de dispensers maar een klein onderdeel vormen van de totale inrichting van uw toiletruimten; zijn ze wel heel belangrijk. Ze bepalen namelijk voor een belangrijk deel de ervaring van iedereen - zowel gasten als personeel - die uw toilettenfaciliteiten gebruikt. Waar u ook op doelt - het bieden van luxe, of slechts een service in de vorm van een fris en schoon toilet; wij leveren toiletpapierdispensers (en vouwhanddoekdispenser, zeepdispensers, luchtverfrissers, handendrogers en vuilnisbakken en toiletborstels) in verschillende prijsklassen, capaciteiten en materialen. Of het nu gaat om een eenvoudig kunststof model of een luxe RVS dispenser. Het is verkrijgbaar. In dit nieuwsbericht stellen wij graag een nieuw product dat wij in ons assortiment hebben genomen aan u voor: de Tork SmartOne toiletpapierdispenser.

Tork SmartOne: Besparen is niet moeilijk

Tork SmartOne zorgt ervoor dat uw toiletpapier-verbruik tot wel 40 procent vermindert. Hoe? vraagt zich u af. Tork SmartOne is een uniek en tevens gepatenteerd systeem. De dispenser doseert vel per vel toiletpapier. Het toiletpapier rolt zich dus niet af als een rol. In essentie werkt hetzelfde als een midirol. De rol draait van binnenuit af en ieder nieuw vel scheurt automatisch van de rol. Voor een nieuw vel moet de gebruiker dus opnieuw trekken. Het Tork SmartOne systeem voorkomt verspilling en zorgt ervoor dat gebruikers bewuster worden van de hoeveelheid papier die ze gebruiken op het toilet.

tork smartone papier

Tork SmartOne is ideaal voor drukbezochte locaties

Tork SmartOne wordt veel gebruikt op drukbezochte locaties. De dispenser heeft een flinke capaciteit. Het is vergelijkbaar met de capaciteit van een jumbo toiletrol, maar dankzij de vel-voor-vel-dosering gaat de rol een stuk langer mee. Dit betekent ook dat de toiletrol minder vaak vervangen hoeft te worden en dat het systeem dus minder onderhoud nodig heeft.

De verschillende modellen Tork SmartOne toiletpapierdispensers

De SmartOne dispensers zijn verkrijgbaar in diverse modellen en kleuren. Je hebt de standaard rolhouder, een dubbele mini waar dus 2 rollen in passen en de mini-variant. De standaard rolhouder dient gevuld te worden met het T8 toiletpapier van Tork; de minivariant van de Tork SmartOne werkt met T9 toiletpapier. Het minimodel is verkrijgbaar als 1-rolshouder of 2-rolshouder. Net als de Twin mini; het dubbele mini model. Dit lijkt allemaal heel ingewikkeld maar dat is het niet. In de titel van ieder product staat T8 of T9 genoemd, zodat u precies weet welk toiletpapier bij welke specifieke dispenser past. Verder staat bij de dispenser onder het tabblad 'bijpassende producten' op de productpagina het juiste toiletpapier genoemd. Voor het Tork T8 toiletpapier hebben we overigens nog een goedkoper alternatief, helaas is dit enkel per pallet te bestellen. 

Tork SmartOne: tot 40% minder toiletpapierverbruik

Tork SmartOne is dus een ideale manier om uw facilitaire kosten te verlagen. De dispensers worden bijvoorbeeld veel gebruikt in de horeca en op openbare toiletten, maar ook voor verzorgingstehuizen of kinderdagverblijven is dit een goed systeem; omdat men niet met één ruk een volledige rol WC-papier kan afrollen. 

Tork SmartOne is verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren

Tork SmartOne is verkrijgbaar in 3 verschillende modellen: standaard, mini en twin mini. Qua klaar heeft u de keuze uit blauw, wit of zwart. Deze dispensers zijn allemaal gemaakt van kunststof. Dan is er ook nog een RVS-model, mocht u op zoek naar een extra stevige dispenser.