Onze andere webshops

Schoonmaak middelen en materialen die u nodig heeft in uw bedrijf

woensdag 12 september 2018 | Geschatte leestijd: 2 minuten

De herfst is aangebroken en dat betekent voor veel mensen dat het weer tijd is voor een grote schoonmaak. Alles nog eens lekker luchten en een goede poetsbeurt geven voordat de winter begint. Schoonmaken vindt bijna niemand leuk, maar met de juiste schoonmaak middelen en materialen wordt het werk toch een heel stuk gemakkelijker. Ook hier geldt vaak: goedkoop is duurkoop. Het is belangrijk dat u goede producten gebruikt: het werk zal makkelijker gaan en uw huis zal voor langere tijd schoon blijven en fris ruiken.

Schoonmaak: Allesreinigers

Een goede allesreiniger mag absoluut niet ontbreken in uw arsenaal van schoonmaak producten. Handig want je kunt een allesreiniger voor een groot aantal verschillende klusjes gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het schuren en dweilen van de vloer, het afnemen van meubels en oppervlakken en het poetsen van de badkamer en de keuken. De allesreinigers in onze webshop zijn allen van uitstekende kwaliteit en doen wat ze beloven: ze maken alles heerlijk schoon en laten een frisse geur achter. Onder andere gerenommeerde merken als Andy, Suma, Glorix en CIF zijn te vinden in ons assortiment.

Schoonmaak: Toilet

Voor de reiniging van het toilet is het niet aan te raden een allesreiniger te gebruiken. Kies een hiervoor een sanitair reiniger. Ook de dikke bleek is natuurlijk te vinden in het assortiment. Verder merken als Glorix en de welbekende WC-eend. De professionele merken zijn een stuk krachtiger dan de producten die meer geschikt zijn voor de thuismarkt. Vaak zijn deze schoonmaakartikelen roze gekleurd, zodat ze eenvoudig te herkennen zijn als toiletreiniger.

Schoonmaak: Keuken en vloeren

Natuurlijk vindt in onze webshop ook aparte schoonmaak middelen voor zowel de keuken als de vloer. Wat denkt u van een goede grill- en ovenreiniger? Onmisbaar in de professionele keuken, evenals desinfectietabletten en producten voor het reinigen en ontkalken van uw koffiemachine. Ook de vloer dient natuurlijk iedere dag grondig schoongemaakt te worden. Hier leveren wij speciale vloerreinigers voor van verschillende merken van professioneel tot meer budgetvriendelijker varianten.

Overige schoonmaak middelen

Natuurlijk gebruikt men nog veel meer schoonmaak producten in bedrijven. In bedrijven waar men zelf de was doet zijn wasmiddelen en wasverzachter van goede kwaliteit onmisbaar. Zelf wassen weegt bovendien vaak op tegen de wasserijkosten. Ook vaat- en afwasmiddelen mogen natuurlijk niet ontbreken. Zowel vaatwastabletten en vaatwasmiddel voor een kleine bedrijfskeuken als professioneel vaatwas- en spoelglansmiddel voor in horecakeukens.

Schoonmaak materialen, gereedschap en inrichting

Met schoonmaakmiddelen alleen begint u natuurlijk niets. U heeft ook goed materiaal nodig: sopdoeken, bezems, blik en veger, theedoeken, moppen, emmers, handschoenen en meer. Alles wat u nodig heeft om uw keuken, kantoor of huishouden netjes op orde te krijgen. Maar ook aan de inrichting van uw sanitaire ruimten is natuurlijk gedacht. Wij leveren WC-borstels, afvalbakken, urinoirmatten, dispensers en luchtverfrissers. Een compleet pakket zodat u in één aankoop alles besteld wat u nodig heeft. Al onze schoonmaakmiddelen en – materialen zijn van zeer goede kwaliteit, maar tevens scherp geprijsd. Mocht u meer informatie willen of op zoek zijn naar een bepaald product dat momenteel niet te vinden is in onze webshop, neem dan snel contact met ons op.