Onze andere webshops

Nieuw op Handdoekentoiletpapier: rolcontainers / kliko's

zaterdag 27 oktober 2018 | Geschatte leestijd: 3 minuten

Vanaf nu koopt u ook uw rolcontainers, ook wel bekend als kliko's of mini rolcontainers voor thuis of voor uw bedrijf bij Handdoekentoiletpapier. De rolcontainers zijn verkrijgbaar in 120 liter of 240 liter modellen. Op aanvraag kunnen wij overigens ook grote modellen leveren met een inhoud van 360 liter of bedrijfsafvalcontainers met een inhoud van 770 liter of 1100 liter. Neem hiervoor contact met ons op. De kliko is zonder twijfel de meest gekende container van Nederland. Iedereen heeft er één of meerdere thuis staan. De mini rolcontainers zijn voorzien van twee wielen en een deksel. Ze worden gebruikt voor het inzamelen van afval en het scheiden van verschillende afvalstromen. Om uw afvalscheiding te vergemakkelijken zijn ze dan ook leverbaar in verschillende kleuren.

Mini rolcontainers / kliko's: scheiden van afvalstromen

Het scheiden van afval is het eenvoudigst wanneer u werkt met kleurcoderingen binnen uw bedrijf. Afval scheiden begint bij de bron. Verzamel daarom het papier op kantoor in een papierbak en scheidt plastic, GFT-afval en restafval in de keuken. U hoeft het dan nadien niet meer te sorteren. Wel zo handig. Het kan variëren per gemeente in de meeste gevallen corresponderen deze kleuren met de volgende afvalstromen: grijs of groen voor restafval, groen of bruin voor GFT(E)-afval, blauw voor papier en karton, rood voor plastic en geel voor glas. Mocht u overigens speciale wensen hebben voor uw containers, geeft dit aan. De kliko's zijn namelijk verkrijgbaar met speciale deksels, denk hierbij aan een rozet voor glas of petflessen, een gleuf voor papier of een folistiekcontainer. Folistiek is gewoon een chique woord voor raster. De speciale deksels voorkomen dat er andere afval in de container terecht komt. 

Mini rolcontainers / kliko's: super degelijk 

De mini rolcontainers zijn uitermate duurzaam. Ze zijn gemaakt van een hoge kwaliteit kunststof, genaamd hogedichtheidpolyetheen, wellicht beter bekend als HDPE. Van dit materiaal wordt overigens ook kogelvrij glas gemaakt. Het uiterlijk is van de kliko's is gebaseerd op de Europese EN 840 norm. Het is gestandaardiseerd, dit betekent dat iedere container hetzelfde uiterlijk heeft. De containers zijn voorzien van twee degelijke wielen, zodat ze eenvoudig door één persoon verplaatst kunnen worden. Tijdens het verplaatsen houdt men de rolcontainer vast met het handvat op de achterkant. Dankzij het slanke ontwerp van de containers nemen ze weinig ruimte. Ze kunnen ook zonder problemen buiten staan, hoewel de meeste mensen ervoor kiezen ze onder een afdak te plaatsen. 

Mini rolcontainers / kliko's: uitermate gebruiksvriendelijk

Een mini rolcontainers is zonder twijfel de één van de beste en meest duurzame oplossingen voor het scheiden van uw afval. De containers bieden meer dan voldoende ruimte: het 120 liter model biedt plaats aan twee tot drie ruim gevulde vuilniszakken, voor een 240 liter model zijn tot er drie tot vier. Werken met kleurcodering is handig: iedereen begrijpt en het is voor uw personeel in één oogopslag duidelijk waar het afval gedeponeerd dient te worden. Het is voor u als ondernemer belangrijk te letten op de frequentie waarin het afval wordt opgehaald. Heeft u bijvoorbeeld een seizoensbedrijf als een camping of strandtent, dan zal het afval in de winter minder vaak opgehaald moeten worden dan in de zomer. Maak hier goede afspraken over, dit scheelt serieus in de kosten.  

Mini rolcontainers / kliko's: kies voor 4UStore

Onze mini rolcontainers zijn uitermate voordelig geprijsd. Wij leveren een compleet assortiment: alle kleuren en modellen en ze worden netjes bij u afgeleverd. Bovendien betaalt u bij bestellingen boven de € 150,00 ex. BTW geen verzendkosten. Voor meer informatie en advies graag contact opnemen met onze helpdesk.