Onze andere webshops

Leer de nieuwe tafeldispenser van Euro Products kennen

dinsdag 23 maart 2021 | Geschatte leestijd: 2 minuten

Euro Products heeft recent een nieuwe MTS-tafeldispenser op de markt gebracht. Het kadert in de productlijn die de coronapandemie moet helpen te bedwingen. Het is een ideale oplossing voor locaties waar handen hygiënisch gedroogd moeten worden zonder dat andere oplossingen, zoals een handdoekdispenser voor wandmontage, mogelijk zijn. De nieuwe tafeldispenser is compact, hygiënisch in gebruik en eenvoudig aan te vullen.

Oplossing voor wanneer wandmontage niet mogelijk is

De nieuwe tafeldispenser is voornamelijk geschikt voor gebruik op locaties waar traditionele handdoekdispensers om praktische redenen niet kunnen worden opgehangen. U plaatst het bijvoorbeeld naast de spoelkraan op kantoor of aan een doorgang of balie. Daar blijft de tafeldispenser goed staan, want aan de onderkant zijn er anti-slipstickers voorzien.

Ook op deze locaties hebben klanten en bezoekers namelijk het recht om hun handen op een hygiënische manier te drogen. Om dit hygiënisch aspect te waarborgen, werkt de nieuwe tafeldispenser op basis van een vel-voor-vel-uitgifte. Hierdoor wordt kruisbesmetting slim voorkomen.

Toelichting bij de nieuwe tafeldispenser van Euro Products

De tafeldispenser is compact en gemaakt van stevig kunststof. Deze tafeldispenser is te verkrijgen in een transparant witte en zwarte uitvoering. Hierdoor sluit het eenvoudig aan bij uw interieur en ziet u meteen wanneer het bijna tijd is om de tafeldispenser aan te vullen. Dit bijvullen doet u gewoon door de drukknoppen aan de zijkant van de tafeldispenser in te drukken, waarna het automatisch opent. Het papier plaatst u altijd met de opening naar voren gericht. Dankzij de ingebouwde veer bent u vervolgens zeker dat de tafeldispenser meteen gebruiksklaar is. Het enige wat u hoeft te doen, is even aan het schroefje van de tafeldispenser draaien en het papier wordt meteen aangeboden.

De witte en zwarte tafeldispenser van Euro Products is te gebruiken in combinatie met het verlijmd multifoldpapier van Euro Products (24 x 20,6 cm of 32 x 20,6 cm). Deze papieren handdoekjes zijn licht aan elkaar gelijmd en voelen aangenaam aan. Ze zijn gemaakt van FSC-papier en zijn ook voor andere multifolddispensers geschikt, waaronder de Tork Express en de Katrin M2. Als u hier vragen over heeft, helpt u onze klantenservice u graag verder.