Onze andere webshops

Nieuw: doprollen van het 4UStore huismerk

woensdag 31 oktober 2018 | Geschatte leestijd: 3 minuten

Onlangs is het huismerk-assortiment van 4UStore uitgebreid met nieuwe producten: namelijk twee soorten doprol toiletpapier, Het gaat om een 1-laagse en 2-laagse variant. Het concept van ons huismerk is simpel: kwaliteitsproducten leveren voor een goede prijs. Niks meer en niks minder. Voorheen waren er al twee soorten toiletpapier verkrijgbaar van ons huismerk, namelijk een recycled tissue variant en een cellulose variant. Het cellulose toiletpapier is wat dikker en sterker en heeft een luxere uitstraling. Ook vouwhanddoekjes voor het drogen van de handen na toiletbezoek en de midirollen - worden veel in horecakeukens en werkplaatsen gebruikt - waren voorheen al verkrijgbaar onder het 4UStore huiswerk. Nu zo daar dan nog twee soorten doprollen bij gekomen.

4UStore doprollen: geschikt voor vrijwel iedere doproldispenser

De doprollen is zonder twijfel één van de meest gebruikte soorten toiletpapier in de horeca, zorg en kantooromgevingen. Dit vanwege het grote aantal meters per rol en vanwege het feit dat er twee rollen tegelijk in een dispenser passen. De kans dat een iemand dus zonder papier komt te zitten op het toilet is dus vrij klein. Wel raden wij om toch in ieder geval één keer per dag de toiletten controleren, maar dit gebeurt natuurlijk in ieder bedrijf of horecazaak. Een doprol is een gewone WC-rol die voorzien is van twee 'doppen' aan de zijkanten; met aan de ene kant een dikke pin en aan de andere kant een dunne pin. Deze pinnen corresponderen met de openingen in de dispenser. De rol kan dus nooit op de verkeerde manier in de dispenser worden geplaatst. Zeer gebruiksvriendelijk dus. Onze 4UStore doprollen passen in vrijwel iedere doproldispenser, afgezien van Katrin of Tork dispensers. Een uitstekend alternatief dus voor veel van de dure A-merken en niet onbelangrijk: vele malen goedkoper. Waar u overigens wel op dient te letten: als een doprol op is valt de lege koker uit de dispenser op  de vloer. Let er op dat er niet allemaal lege WC-rolletjes rondslingeren in uw toiletten. Dit staat niet zo netjes. Dit is overigens één van de weinige nadelen van het gebruik van doprollen. De doprollen zijn overigens voorzien van zowel het FSC-keurmerk als het Europees Eco-label. Dit betekent dat de doprollen op een verantwoorde wijze zijn geproduceerd met een minimale impact op het milieu. 

4Ustore doprollen

Profiteer van onze voordelige staffelkortingen 

Een manier om nog meer voordeel te pakken is het bestellen van grotere hoeveelheden. Vrijwel ieder product- ook het 4UStore huismerk - op onze site wordt goedkoper, naarmate u grotere hoeveelheden bestelt. Zo kosten onze doprollen - 1-laags of 2-laags hebben overigens dezelfde prijs - per doos € 39,95 exclusief BTW. Koopt u 14 verpakkingen dan daalt de prijs van de doprollen naar € 36,95 ex. BTW. Bestelt u een volledige pallet dan betaalt u slechts € 33,95 ex. BTW per verpakking van 36 rollen. Dit is een heleboel WC-papier voor relatief weinig geld.   

4UStore doprollen: ook verkrijgbaar met blancoverpakking of eigen label

Standaard worden de 4UStore doprollen geleverd met een 4UStore etiket. Ontvangt u liever een blancoverpakking - bijvoorbeeld voor wederverkoop, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Neem dan eventjes contact met ons op of voeg een notitie toe in de check out. Wilt u de doprollen voorzien van uw eigen label. Dit kan al vanaf kleine hoeveelheden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.