Onze andere webshops

Product uitgelicht: M-Wipe nonwovendoek

dinsdag 20 november 2018 | Geschatte leestijd: 3 minuten

Iedere maand kijken we wat nader naar een bepaald product. Deze maand is dat de M-wipe nonwovendoek. Dit is een relatief nieuw product in ons assortiment. Het is een wegwerp poetsdoek van het merk MTS Euro Products. M-Wipe nonwovendoek is bruikbaar in een groot aantal situaties en geschikt voor diverse toepassingen. In tegenstellingen tot onze andere poetsdoeken is deze niet gemaakt van oud textiel. Hij is overigens wel meerdere keren te gebruiken. Het is een extreem zachte doek die fijn in de hand ligt. Hij is verkrijgbaar in de kleuren blauw en grijs. De open structuur van de doek heeft wel iets weg van een microvezeldoek in de zin dat de doek in slechts één veeg vervuiling schoon maakt.

M-wipe Nonwovendoek: waar te gebruiken?

De doek is geschikt voor verschillende klussen. Het is een economische doek: u heeft er weinig van nodig en hij maakt uitzonderlijk goed schoon. Resultaat is dat u tijd, personeelskracht en daarmee kosten bespaart. Het is belangrijk dat u uw personeel uitrust met goed materiaal en de M-Wipe Nonwovendoek is daar een uitzonderlijk goed voorbeeld van. Deze soepele doek is heerlijk om mee te werken en maakt zelf de grootste vervuilingen binnen no time schoon! Hij kan veel vuil opnemen en heeft bovendien een grote absorptiecapaciteit. Zelfs vet en olie neemt hij makkelijk op. Daarnaast is hij meerdere malen te gebruiken. U kunt 'm overigens niet wassen. 

M-Wipe Nonwovendoek: verkrijgbaar in diverse varianten

De M-Wipe Nonwovendoek is te verkrijgen in verschillende uitvoeringen. U heeft de keuze uit blauw of grijs. Blauw is geschikt voor de voedselverwerkingsindustrie, terwijl de grijze variant eerder in een werkplaats gebruikt zal worden. De blauwe variant van de M-Wipe Nonwovendoek is bovendien voorzien van het Food Contact Certificate, een keurmerk dat aangeeft dat een product geschikt is voor gebruik op locaties waar men met voedsel werkt. Het feit dat de doek blauw is maakt hem makkelijk te herkennen, mocht er onverhoopt een stuk van de doek in het eten terecht komen. Qua verpakking heeft u de keuze uit de volgende opties: dispenser box, een dispenser pak of een rol verpakt in een dispenser box. De dispenserbox werkt eigenlijk op dezelfde manier als een doos met tissues: super handig, want hij neemt vrijwel geen plaats in in de keuken, u kunt 'm gewoon op uw werkbank plaatsen, zodat u altijd verse schoonmaakdoeken bij de hand heeft. Het dispenserpak is een stapel met doeken die in een vaste dispenser geplaatst dienen te worden. Handig voor aan de muur en ook ietwat voordeliger omdat er geen dispenserdoos bij de M-Wipe Nonwovendoeken wordt geleverd. Tot slot, de rol, hier zitten wat meer doeken in de doos dan bij het dispenserpak. Verder moeten M-Wipe Nonwovendoek van de rol worden gescheurd via de perforatierand. Is geschikt voor grootverbruikers. 

M-Wipe Nonwovendoek: in het kort

De M-Wipe Nonwovendoek is een innovatieve poetsdoek voor kostenbewuste ondernemers. De blauwe variant is te gebruiken in alle foodgerelateerde branches, denk aan horecakeukens, visverwerkingsbedrijven en slagerijen, maar ook in de schoonmaakbranche is het een gewild product. De M-Wipe Nonwovendoek is perfect voor het schoonmaken van vetten en olie dankzij zijn grote absorberende vermogen. De grijze variant wordt veel gebruikt in de industrie, autogarages en technische werkplaatsen. De M-Wipe nonwovendoek is een goed product en een uitstekend alternatief voor de conventionele poetsdoek. Voor meer informatie, neem contact met ons op.