Onze andere webshops

Microburst luchtverfrissers hebben een nieuwe verpakking

maandag 26 november 2018 | Geschatte leestijd: 2 minuten

De Microburst luchtverfrissers zijn veruit de meest verkochte in onze shop. Iedereen die ze gebruikt zal bekend zijn met de verschillende geuren. De meeste klanten bestellen overigens een doos met een mix van de verschillende geuren. Het is leuk om af en toe te variëren met verschillende geuren in uw toiletten, kleedkamers of wachtruimten. Naast de nieuwe verpakking zijn ook de geuren ietwat aangepast - ze ruiken nu nog lekkerder! - en ze hebben tevens een andere naam gekregen.

Rubbermaid Microburst 3000:  alle verschillende geuren

Er zijn niet minder dan 6 verschillende, heerlijke, nieuwe luchtjes verkrijgbaar. De vorige geuren hadden de namen van continenten: South America, Arctic, Africa etc. De naam geuren hebben meer passende namen gekregen, waar u zich beter een voorstelling bij kunt maken: Rain Forest, Purifying Spa, Relaxing Spa, Energizing Spa, Kilimanjaro en Ice Age. Het zijn stuk voor stuk aangename, subtiele geuren die niet overheersen. Ze zijn daarom niet enkel geschikt voor gebruik in uw sanitaire ruimten. Ze kunnen ook heel goed gebruikt worden in wachtruimten. Geuren hebben namelijk een belangrijke invloed op iemands gemoedstoestand. U kunt zich voorstellen dat iemand die in de wachtkamer van de tandarts zit met een wortelkanaalbehandeling in het vooruitzicht, niet erg op zijn gemak is. Het verspreiden van een aangename, relaxende geur als de Microburst 'Relaxing Spa' is daarom een uitstekend idee. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld kuuroorden, spa's en fitnesscentra. Een aangename luchtverfrisser kan er zeker voor zorgen dat uw gasten, bezoekers of personeel zich meer op hun gemak voelen. 

Microburst navullingen: productinformatie

De Microburst luchtverfrissers navullingen zijn te gebruiken in onder andere de Microburst 3000, Microburst Lumecel en de Euro Products Pearl luchtverfrissers. De verschillende geuren worden geleverd per 12 stuks in een doos. U kunt een assortimentsdoos bestellen (van elke soort 2 stuks) of een verpakking met dezelfde geuren. Kies voor een assortimentsdoos om af en toe te variëren of kies juist voor een specifieke geur die u lekker vindt.

Gebruik van de Microburst luchtverfrisser

De navullingen worden geleverd per 12 in een verpakking. Ieder afzonderlijk flesje heeft een inhoud van 100 ml. Dit is goed voor zo'n 4000 doseringen. Bij de standaardinstellingen zal één navulling dan gemiddeld 90 dagen meegaan. Er zijn verschillende dispenser verkrijgbaar; de meeste daarvan werken op batterijen, die overigens zeer lang meegaan. De Rubbermaid Lumecel is hierop een uitzondering. Deze dispenser werkt namelijk op lichtenergie; let erop dat u de dispenser op een plek hangt waar hij voldoende licht opvangt, anders zal hij niet werken. Bijvoorbeeld in de buurt van de deur van uw sanitaire ruimten zou een ideale plek zijn.