Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Magazijnopruiming: Dipp+ super keukenontvetter in 5 liter jerrycan

vrijdag 30 november 2018 | Geschatte leestijd: 1 minuten

Het schoonmaken van de keuken is geen pretje. Toch is het dagelijkse kost voor diegenen die in een professionele keuken werken. Een keuken wordt gedurende vies, heel erg vies. Alles wordt vettig en dit is niet enkel onhygiënisch, maar het zorgt er tevens voor dat er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan; denk aan werknemers die uitglijden en zich bezeren. Het is daarom essentieel dat een professionele keuken elke dag grondig schoongemaakt wordt. De gehele keuken moet goed onderhouden worden; maakt men namelijk dagelijks goed schoon, dan zal u dat veel tijd schelen Hier heeft u natuurlijk wel een krachtige ontvetter voor nodig. Dipp+ is zo'n ontvetter. Het is een zeer krachtige multi-ontvetter, waarmee u eigenlijk de gehele keuken kunt schoonmaken. En met de hele keuken bedoelen we dan ook de hele keuken: van frietpan tot, bakplaat, grill, magnetron, afzuigkap, werkbanken, RVS en zelfs de vloeren. 

Dipp+ ontvetter nu voor slechts 17,95 euro ex. BTW per 5 liter jerrycan

Vanwege een overschot in ons magazijn mag de Dipp+ ontvetter weg voor slechts 17,95 euro ex. BTW per jerrycan van 5 liter. Dipp+ heeft namelijk een nieuwe verpakking en heet vanaf nu Dipp 02. Dipp+ is de oude productnaam. Dus pak uw voordeel en sla groot in. Wees snel, want op is op!

Een multi-ontvetter voor keuken en meer

Dipp+ is een geconcentreerde ontvetter. Voor hardnekkig en aangekoekt vuil dient u het product onverdund te gebruiken. Denk hierbij aan bakplaten, friteuses of grills. Voor het reinigen van vloeren, werkbanken of RVS dient u het Dipp+ te mengen met water. Hoe hardnekkiger de vervuiling des te geconcentreerder u het product gebruikt. Verder is dit schoonmaakproduct overigens niet enkel geschikt voor gebruik in de keuken, u kunt er bijvoorbeeld ook de rolluiken mee schoonmaken, de velgen van uw wielen of het rooster van uw barbecue. Dipp+ ontvetter kent vele toepassingen: een uitstekende multifunctioneel schoonmaakproduct, nu voor een zeer vriendelijke prijs. Mocht u meer informatie willen over dit product of onze service, neem dan snel contact met ons op.