Onze andere webshops

Nieuw in ons assortiment: LumeCel Microburst luchtverfrisser zonder batterijen

vrijdag 21 september 2018 | Geschatte leestijd: 1 minuten

Jaarlijks verdwijnen er veel batterijen in het afval. Dit is slecht voor het milieu en kost u veel geld. Maar er is een oplossing: de LumeCel Microburst luchtverfrisserdispenser van MTS Euro products. Een revolutionaire luchtverfrisser die zonder batterijen werkt. Hij werkt volgens hetzelfde principe als een zonnepaneel en zet licht om in energie. Hij is voorzien van een sterke batterij en functioneert nog 30 dagen in het donker wanneer de batterij volledig is opgeladen.

Een verstandige keuze

De LumeCel Microburst 3000 is verkrijgbaar in zwart of wit en werkt ten minste vijftien jaar. Een verstandige keuze voor een luchtverfrisser. Goed voor het milieu en uw portemonnee. Er worden dagelijks namelijk vele kilo’s batterijen weggegooid die op de afvalberg terecht komen. Wat natuurlijk een serieuze impact heeft op het milieu. Zorg dat u hier niet langer deel vanuit maakt.

Werking

De LumeCel Microburst is  voorzien van een oplaadbare energiecel gemaakt van nikkel-metaalhydridetechnologie. Deze energiecel is overigens volledig recyclebaar. De Microburst haalt zijn energie uit licht dat opgeslagen wordt op een uiterst efficiënte manier. Het toestel is direct vanuit de verpakking te gebruiken. Gebruik nooit meer batterijen. Mocht u vragen hebben over dit product, neem dan snel contact met ons op. Wij helpen u graag verder. 

Lumecel