Onze andere webshops

Kliks: nieuw bag-in-box vaatwassysteem van Tana Green Care

zondag 20 januari 2019 | Geschatte leestijd: 2 minuten

Kliks van Tana Green Care Professional is een nieuw vaatwassysteem voor professionele doeleinden. Het is compact en uitermate betrouwbaar en veilig. Maar dit is niet het belangrijkste; Kliks van Tana Care is namelijk het allereerste bag-in-box vaatwasmiddel dat voorzien is van het Cradle to Cradle certificaat. Het systeem bestaat uit 4 verschillende producten: 2 vaatwasmiddelen en 2 glansspoelmiddelen. Er is een proKliks-lijn speciaal ontwikkeld voor zacht en osmose water. De topKliks gebruikt u bij voorkeur bij middelhard en hard water.

Tana Green Care Kliks met Cradle to Cradle certificering

Zowel de Energy (vaatwasmiddelen) en de Brilliant (glansspoelmiddelen) zijn volledig biologisch afbreekbaar en daarmee dus niet schadelijk voor het milieu. Beide producten zijn zeer geconcentreerd - u hebt er tot wel drie keer minder van nodig als van vergelijkbare producten. Dit betekent dat de verpakking ook een stuk kleiner zijn; deze heeft een inhoud van 5 liter. De verpakking is dus licht van gewicht en zodoende eenvoudig te installeren - minimaliseert de kans op blessures bij werknemers. Tevens is hij waterbestendig. Handig in een spoelkeuken. Dankzij de kleinere verpakking heeft u tot 60% minder afval dan bij andere bag-in-box vaatwasproducten. De formules van de vaatwasmiddelen en spoelglansmiddelen voldoen aan de allerhoogste eisen en mogen daarom het certificaat Cradle to Cradle Platina dragen. Alle ingrediënten van zijn veilig voor mens en milieu. 

tana green

Tana Green Care Kliks: Off the floor design en andere features

Het Kliks vaatwassysteem is compact en bespaart daarmee kostbare ruimte in uw (spoel)keuken. Het systeem is verder uitgerust met een speciale connector die ervoor zorgt dat u een navulling vaatwasmiddel eenvoudig, snel en zonder lekken kan worden verwisseld. De toegepaste kleurcodering voorkomt dat men vergissingen maakt met het aansluiten van de vaatwasproducten en spoelglansmiddelen.

Voordelen van het Tana Geen Care Kliks vaatwassysteem

  • compact en efficiënt door hoge concentratie van vaatwasmiddel en spoelglansmiddel
  • gesloten systeem en duidelijke kleurcodering voor veilig gebruik
  • flexibele installatie aan te passen aan uw specifieke wensen
  • tot 60% minder afval
  • "off the floor"-systeem om veilig en snel te werken
  • Kliks-connector voor een snelle en wisseling van de pakken vaatwasmiddel en spoelglansmiddel
  • tot 1/3 lagere dosering in vergelijking met andere vaatwasmiddelen
  • compact, licht van gewicht, waterbestendig en gebruiksvriendelijke verpakkingen
  • chloorvrij, ecologisch alternatief voor het effectief verwijderen van koffie- en theevlekken