Onze andere webshops

In de kijker: DEB Oxybac Handzeep voor de voedingsindustrie

woensdag 3 juli 2019 | Geschatte leestijd: 2 minuten

In de voedingsindustrie gelden strikte hygiënische vereisten. De HACCP-regels doen dan ook vast een belletje rinkelen. Zo is het niet alleen belangrijk dat medewerkers tijdig hun handen reinigen, bovendien moeten zij ook een geschikte foamzeep gebruiken. Anders bestaat er het risico dat kwalijke substanties in de voedingslijn terechtkomen. Van voedingsinspecteurs horen we wel vaker dat het daar als eens mis dreigt te gaan.

Daarom raden wij het gebruik van DEB Oxybac Handzeep aan. Het gaat immers om een speciale handzeep voor gebruik in de voedingsindustrie.

Kenmerken van de DEB Oxybac Handzeep voor de voedingsindustrie

De unieke formule van de DEB Oxybac Handzeep is er speciaal voor gebruik in voedselverwerkende omgevingen. Het werd dan ook door onafhankelijke organisaties getest, zowel op vlak van kwaliteit als op vlak van voedselveiligheid. Over de kwaliteit hoef je je inderdaad geen zorgen te maken. Zo is de formule van de DEB Oxybac Handzeep gebaseerd op Accelerated Hydrogen Peroxide, een gepatenteerde mix van veilige ingrediënten dat met lage hoeveelheden Hydrogen Peroxide toch hoogwaardige reinigingsresultaten weet te garanderen. En uiteraard komt dat ook de voedselveiligheid ten goede. Dat laatste is overigens ook de reden waarom er geen toegevoegde geurstoffen of conserveermiddelen in de DEB Oxybac Handzeep te vinden zijn.

Hypoallergene formule van de DEB Oxybac Handzeep

In de voedingsindustrie moeten medewerkers voortdurend de handen reinigen. En dat verhoogt natuurlijk het risico op het ontwikkelen van een allergie. Daarom kiest de DEB Oxybac Handzeep voor een hypoallergene formule. Dit maakt de DEB Oxybac Handzeep veel veiliger en aangenamer voor de huid dan andere hygiënische zeepproducten. Dat heeft overigens ook een interessant bijeffect, want DEB Oxybac Handzeep is hierdoor ook veel beter voor het milieu.

De DEB Oxybac Handzeep is bij 4UStore verkrijgbaar in verpakkingen van 1 liter, te gebruiken in combinatie met de DEB-dispenser. Elke doos DEB Oxybac Handzeep bevat 6 verpakkingen (6 liter). Bij bestelling van drie dozen of meer ontvang je een voordelige staffelkorting. Ook de bijbehorende dispenser is te bestellen in de shop. U vindt beide producten onder dit bericht.