Onze andere webshops

Nieuw in ons assortiment: Ecolab Tuklar super metallic

maandag 5 november 2018 | Geschatte leestijd: 1 minuten

Op zoek naar een goed product ter bescherming van uw harde vloeren? Nieuw in ons assortiment is Ecolab Tuklar super metallic. Dit product is ontwikkeld voor alle water-bestendige vloeren. Specifiek voor vloeren die een hoog beloop kennen. Het product is in het bijzonder geschikt voor linoleum en kunststof vloeren. 

Ecolab Tuklar super metallic: werking

Ecolab Tuklar super metallic bevat een groot aandeel aan vaste stoffen en deze zorgen ervoor dat er na de behandeling van uw vloer een filmpje achterblijft. Dit vanwege de grote hoeveelheid vaste stoffen. Het bestanddeel polymethacrylaten in het product laten een harde beschermingslaag achter op uw vloer. Deze geeft uw vloer tegelijkertijd een mooie glans en ook de hakstrepen worden gerepareerd. Naast een beschermingsmiddel voor vloeren die veel worden belopen is Tuklar super metallic van Ecolab ook een uitstekende basis voor het werken met onderhoudssystemen. Zeer geschikt wanneer u uw vloeren wilt behandelen met onder andere High- of Ultra-High-Speed methodes. Feit is ook dat u met gebruik van dit product de eindbeurten langer kunt uitstellen. Dit betekent minder werk. 

Ecolab Tuklar super metallic: gebruik

Dit product dient onverdund gebruikt te worden op droge en schone vloeren. Een of twee lagen is voldoende. Enkel voor poreuze vloeren of wanneer men Ecolab Tuklar als basis gebruikt voor High-Speed-methode raden wij aan drie lagen aan te brengen. Na het aanbrengen moet u de vloer laten drogen. Het product is geschikt voor zowel dagelijks als periodiek onderhoud van uw vloeren. Qua verbruik moet u rekenen op zo'n 1 tot 2,5 liter product per 100 vierkante meter. Dit is per laag. Ecolab Tuklar super metallic wordt geleverd in een verpakking van twee jerrycans van 5 liter per stuk.