Onze andere webshops

DEB zeepdispensers en handhygiënestations

dinsdag 13 november 2018 | Geschatte leestijd: 2 minuten

DEB dispensers zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. Ze zijn enorm populair en worden in vele verschillende bedrijfstakken gebruikt: van horeca- en grootkeukens tot autogarages en werkplaatsen. Voor iedere specifieke behoefte heeft DEB een passend product. In dit blog kijken we kort naar de voordelen van de DEB dispensers. 

Optimale hygiëne

De dispensers van DEB zijn volledig luchtdicht. Dit betekent dat de zeep of het desinfectiemiddel niet in contact komt met de omringende omgeving. De kans op kruisbesmetting - denk aan de HACCP - wordt hierdoor dus een flink stuk kleiner. Bij iedere druk op de knop - niet in het geval van een touch free dispenser -  krijgt u dus een verse dosis zeepproduct. 

Geen gemors

Bij sommige dispensers ziet men zeepresten liggen op de wasbak. Ook komt het vaak voor dat dispensers beginnen te lekken, wat zorgt voor heel wat geknoei. Dit komt natuurlijk ook de hygiëne niet ten goede. De kans is klein dat u hier bij een DEB-dispenser last van krijgt. Alle patronen - zoals DEB de navullingen noemt - zien voorzien van een gelast dispenserpompje dat niet lekt of verstopt raakt. Dit voorkomt dat het een zooitje wordt op uw wasbak, muur of vloeren. 

Duurzaam - geen verspilling 

De navullingen voor de dispensers worden samengevouwen tijdens het gebruik zodat de volledige inhoud wordt opgebruikt. Resultaat is dat u langer met een navulling doet en dat er dus niet wordt verspild. Beter voor het milieu en voor uw portemonnee. 

Besparing

DEB dispensers geven een precieze afgemeten hoeveelheid zeep of desinfectiemiddel. Hierdoor wat niet teveel product gebruikt en heeft u goed overzicht van de kosten van uw verbruiksartikelen. Het is wel van belang dat u aan uw personeel laat weten dat één druk op de knop voldoende product geeft voor een wasbeurt. 

Compact en eenvoudig te plaatsen

De zeepdispensers van DEB zijn relatief compact en kunnen om deze reden eenvoudig worden geplaatst in de buurt van een wastafel, bij de toiletten of in een werkruimte. 

Veilig gebruik 

Iedere DEB dispenser is voorzien van een slot. Dit voorkomt dat men het product opzettelijk zou verontreinigen of stelen. 

Eenvoudig in het gebruik

De dispenser zijn allen uitgerust met een grote opvallende drukknop. De touch free dispenser natuurlijk niet. Om deze te gebruiken met je handen onder de dispenser houden. Het toestel zal dan automatisch de benodigde hoeveelheid product geven. Ook het vervangen van de patronen - navullingen - is doodeenvoudig. Bovendien staat er een gebruiksaanwijzing op de verpakking van de navullingen. Aan alles is gedacht.