Onze andere webshops

Nieuw in ons assortiment: de borstels van OrangeBrush

maandag 20 december 2021 | Geschatte leestijd: 1 minuten

Recent hebben wij de borstels van het merk OrangeBrush aan ons assortiment toegevoegd. Met OrangeBrush bieden we een premiumproductlijn aan voor schoonmaakprofessionals. Vooral het non-foodborstelwerk van dit merk is heel geliefd en wordt vaak geprezen omwille van de functionele eigenschappen. Bovendien zijn zowel de gebruikte kunststoffen als de vezels grotendeels gemaakt uit gerecycled materiaal. Sommige van deze borstels bestaan uit maar liefst 80% gerecyclede materialen. Daarbovenop bieden de borstels van OrangeBrush extra gebruikscomfort, verhogen ze de efficiëntie en hebben ze een extra lange levensduur. Ze konden dus uiteraard niet in ons assortiment ontbreken.

Ruime keuze aan borstels voor schoonmaakprofessionals

Het borstelwerk van OrangeBrush is in uiteenlopende uitvoeringen te verkrijgen en is dan ook voor de meest uiteenlopende sectoren geschikt. Het wordt bijvoorbeeld gebruikt in de industrie, in hotels, in garages en in de schoonmaaksector. De productlijn van deze producent omvat onder meer handborstels, maar ook autowasborstels, combivegers, nagelborstels, pijpenborstels, hotelbezems en dergelijke meer. De borstels van OrangeBrush zijn te verkrijgen met zachte en harde vezels, waardoor er voor elke toepassing wel een geschikt product te vinden is. Uiteraard telkens in de uitstraling die dit merk typeert.

Andere producten van OrangeBrush

Hoewel OrangeBrush bekendstaat omwille van hun kwaliteitsvolle borstels met terugkerende oranje elementen, is het assortiment van deze producent een stuk uitgebreider. Zo produceren ze bijvoorbeeld ook vloertrekkers, waterdoorlatende stelen, handspatels, handtrekkers, kunststof schoppen enzovoort. Ook deze producten hebben de duurzame en functionele eigenschappen die u misschien al van het OrangeBrush-borstelwerk gewend bent.

Uniek aan OrangeBrush is ten slotte dat ze ook schaduwborden aanbieden. Een schaduwbord is een onmisbaar onderdeel van de 5S-werkplekorganisatiemethode. Schaduwborden zorgen er op een slimme en visueel aantrekkelijke manier voor dat schoonmaakmateriaal een vaste opbergplaats krijgt. Dit zorgt ervoor dat ze sneller en gemakkelijker terug te vinden zijn en dat ze ook nog eens hygiënisch worden opgeborgen. Tegelijkertijd voorkomt het rondslingerende materialen die om ongelukken smeken. En dat horen we natuurlijk graag.