Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Combodeals: Dispensers met verbruiksartikelen

vrijdag 9 november 2018 | Geschatte leestijd: 3 minuten

De combodeals - of kennismakingspakketten -zijn sinds kort verkrijgbaar in onze shop. Deze bestaan uit een dispenser met bijbehorende verbruiksartikelen. Denk bijvoorbeeld aan toiletrolhouder met een doos WC-rollen of een handdoekautomaat met een doos vouwhanddoekjes. Er zijn momenteel 10 verschillende combodeals verkrijgbaar. Deze zijn natuurlijk een stuk goedkoper als dat u de producten apart zou aanschaffen. Met de combodeals willen wij u op een voordelige manier laten kennismaken met onze producten. Laten we er een paar bekijken. Alle combodeals zijn te vinden onder dit bericht. Goed om te weten: alle papierwaren zijn voorzien van het Europees ECO-label. Dit betekent dat de producten op een verantwoorde manier geproduceerd met oog voor mens en milieu.

Combodeal01 en Combodeal02: Dispenser met doprol toiletpapier  

Dispenser is gewoon een mooi woord voor toiletrol-houder. Deze dispenser heeft ruimte voor 2 rollen. Zo voorkom je dat uw gasten - of personeel of uzelf - zonder WC-papier komen te zitten. Jezelf met de broek op de knieën stiekem naar het andere toilethokje verplaatsen, waar hopelijk nog wel WC-papier is; dat wil natuurlijk niemand meemaken. Vandaar dus de 2 rollen in een dispenser. Doprollen zijn overigens de meest gebruikte soort in de horeca en kantooromgevingen. Een doprol is aan beide uiteinden voorzien van een plastic dop: één met een dunne pin en één met een dikke pin. Zo weet men precies hoe de rol in de dispenser geplaatst dient te worden. Combodeal komt met 1-laags toiletpapier; Combodeal02 met 2-laags toiletpapier. De 2-laags variant biedt minder papier per rol, maar 2 lagen in plaats van 1. De prijs is identiek. 

Combodeal03: Dispenser met Z-vouw handdoekjes

De vouwhanddoekjesautomaat is gemaakt van een hoge kwaliteit kunststof en voorzien van een slot. U kunt ervoor kiezen 'm te gebruiken met of zonder sleutel. Er wordt één pak vouwhanddoekjes meegeleverd in een handige plastic draagtas. Dit draagt een stuk makkelijker dan een doos. Het pak bevat in totaal 3200 doekjes verdeeld in 26 bundels. 

Combodeal04 en Combodeal05: Maxi Jumborol-dispenser met Jumbo toiletpapier

Voor zeer drukbezochte locaties raden wij onze klanten aan te kiezen voor een toiletrol met een grote capaciteit. Dit is de jumborol. Deze is verkrijgbaar in een mini- en een maxi-variant. Zie voor de mini-variant Combodeal05. Combodeal04 bestaat uit 6 maxi jumborollen. Iedere rol heeft een lengte van 380 meter. Dit zijn nogal wat toiletbezoekjes. De jumborollen zijn ideaal voor drukbezochte horeca-gelegenheden, campings, pretparken en festivals. Het enige nadeel is dat er maar op één rol op de dispenser past. Als het toiletpapier op is, dan is het dus ook echt op. 

Combodeal06: Poetsroldispenser met Midirollen

Na toiletpapier en vouwhanddoekjes zijn de midirollen het meest verkochte papier. Dit is niet zo vreemd. Midirollen zijn namelijk super handig en worden op talloze plekken gebruikt. In vrijwel iedere professionele keuken hangt een midiroldispenser. Het is een multifunctioneel product: even de handen drogen, de werkbank afvegen of iets schoonmaken. Bovendien is het een stuk hygiënischer dan het gebruik van textiel handdoek. Dit zijn overigens broedplaatsen van badterieën en deze wilt u niet in de buurt van uw bord met eten. Ook in de werkplaats komt het midirol poetspapier van pas: het ontvetten van een carroserie of vet of olie verwijderen van de handen. En het papier kan vervolgens gewoon in de afvalbak. Combodeal06 bestaat uit een handige dispenser voor aan de muur met een pak van 6 midirollen met een lengte van 300 meter per stuk. Voor de mensen die nog nooit een midirol hebben gebruikt: voor gebruik dient u de koker uit de rol te trekken; het papier komt vervolgens mee; dit trekt u door de opening aan de onderkant van de dispenser.

Overige combodeals

We hebben natuurlijk nog meer combodeals in het assortiment: een zeepdispenser met navulflacon en 5 liter zeep in een jerrycan (een stuk voordeliger dan navullingen), een toiletbrilreiniger (dit wordt erg gewaardeerd uw gasten), industriepapier (een grote soort midirol), onderzoekstafelpapier en een RVS desinfectiemiddel-dispenser speciaal voor gebruik in de gezondheidszorg.