Onze andere webshops

Bestel per Pallet: WC-papier, vouwhanddoekjes en midirollen

woensdag 28 november 2018 | Geschatte leestijd: 7 minuten

Graag willen wij u wijzen op het feit dat al onze papierwaren per pallet besteld kunnen worden. Dit geldt voor alle soorten WC-papier: traditioneel WC-papier met koker en compactrollen, doprol WC-papier, coreless WC-papier zonder koker, het Jumbo WC-papier en bulkpack papier. Ook alle vouwhanddoekjes zijn per pallet te bestellen. De meest gangbare en meest gebruikte variant is het Z vouw-handdoekje. En ook de midirollen, door veel mensen worden deze Tork-rollen, bestelt u ook eenvoudig per pallet.midirollen

De voordelen van volledige pallets WC-papier, vouwhanddoekjes en poetspapier bestellen

Wat zijn u precies de voordelen van het bestellen van volledige pallets? Nou, u betaalt bijvoorbeeld geen verzendkosten. Dit geldt overigens bij iedere bestelling boven de 150 euro. Verder bent u vele malen goedkoper uit met het bestellen van een volledige pallet. In sommige gevallen betaalt u tot bijna 20% minder per verpakking. Dit geldt bijvoorbeeld voor ons 4UStore huismerk cellulose en recycled tissue WC-papier. Ook heeft u de bestellingen per pallet supersnel in huis. In de meeste gevallen kunnen we de pallet bestelling al de volgende werkdag leveren, indien u voor 12.00 uur heeft besteld. Groot inkopen - per pallet - is altijd stukken voordeliger. Het enige nadeel is dat u flink wat opslagruimte nodig heeft. Maar de meeste mensen overschatten de ruimte die ze nodig hebben voor de opslag. De hoeveelheid papier van één of zelfs meerdere pallets past bijvoorbeeld makkelijk in een garage. Verder heeft u met papierwaren natuurlijk ook geen rekening te houden met de houdbaarheidsdatum. 

Hoe bestel ik een pallet? 

Bestellen is super eenvoudig. U gaat naar het product dat u wilt bestellen - WC-papier, vouwhanddoekjes of poetspapier. Op de productpagina staat de palletinhoud ingegeven: bijvoorbeeld 48 stuks in het geval van het 4UStore WC-papier. Dit aantal bestelt u. De staffelkorting per pallet wordt automatisch berekend. Vervolgens rekent u af in de check out en dat is dat. Mocht u overigens via de mail of telefonisch willen bestellen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Wilt u graag op rekening kopen, ook dan graag even contact met ons opnemen. Onze helpdesk zit voor u klaar!

4UStore WC-papier per pallet

Wij leveren kwaliteitspapier van bekende merken als Euro Products en Satino, maar sinds een aantal maanden ook ons huismerk 4UStore WC-papier, Z vouw-handdoekjes en midirollen. Het 4UStore WC-papier is verkrijgbaar als 2-laags cellulose of 2-laags recycled tissue. Beide producten hebben overigens een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Cellulose is een hoge kwaliteit WC-papier gemaakt van nieuwe papiervezels. Deze soort toiletpapier is van eenzelfde kwaliteit als de bekende A-merken, maar de prijs ervan is wel een stuk lager. Verder hebben wij ook een recycled tissue WC-papier. Dit is gemaakt van gerecycled papier en is wat grijzer; maar nog steeds van goede kwaliteit. U kunt ook deze soort perfect gebruiken in de horeca of in een kantooromgeving. Wat overigens belangrijk is om te onthouden: als u veel last hebt van verstoppingen raden wij aan om te kiezen voor cellulose WC-papier. Deze soort WC-papier valt namelijk makkelijker uit elkaar wanneer het in contact komt met water. Ons huismerk toiletpapier wordt standaard geleverd met een 4UStore etiket, maar kan indien gewenst ook blanco worden geleverd. Wilt u uw eigen logo op de doos - voor bijvoorbeeld wederverkoop? Ook dit is mogelijk, al bij afname van één pallet.

4UStore Midirollen per pallet

Wij hebben ook een huismerk midirollen. Dit zijn poetsrollen - die door velen overigens nog Torkrollen worden genoemd - die veel gebruikt worden in horecakeukens, werkplaatsen en autogarages. Ze zijn super handig. In het midden van de rollen zit een koker, maar deze zit er eigenlijk enkel voor het behoud van de vorm tijdens het vervoer en opslag. Wanneer u een rol gaat gebruiken dient u - voordat u 'm in de dispenser - de koker te verwijderen. Deze trekt u er eenvoudig uit. Het papier trekt u nu een klein stukje vanuit het midden en dit stopt u door de opening van de dispenser. Voor gebruik neemt u zoveel papier als u nodig heeft en dit scheurt u af middels de 'zaagtandjes' aan de dispenser. De midiroldispensers dienen op strategische plekken binnen een keuken of werkplaats te worden gehangen, zodat men er direct bij kan als men het nodig heeft. Het papier is handig om bijvoorbeeld kleine hoeveelheden gemorste olie op te ruimen even wat vet te verwijderen van een onderdeel. In een keuken wordt het gebruikt om snel de werkbank schoon te vegen of om de handen te drogen na het wassen. Het is een zeer hygiënische manier van werken omdat het papier maar één keer wordt gebruikt en daarna direct in de vuilnisbak verdwijnt. Het midirol poetspapier is verkrijgbaar in diverse kwaliteiten en bijbehorende prijsklassen, in wit of blauw en met of zonder koker. Het papier wordt geleverd per 6 rollen in een verpakking. In de meeste gevallen gaan er zo'n 48 verpakkingen op een pallet. Ook hier weer heeft u de keuze uit cellulose of recycled tissue. Cellulose zal wat beter absorberen, maar de meest mensen kiezen vaak voor recycled tissue omdat het papier toch in het afval verdwijnt. Verder zijn de meeste rollen voorzien van een kartonnen koker. Dit voor behoudt van de vorm van het midirol-papier. Er zijn er enkele zonder koker verkrijgbaar. Het voordeel hier is dat men dus meer papier per rol heeft. Wat betreft de kleur van het papier. In de keuken raden wij altijd aan te kiezen voor een blauwe kleur. Het blauwe poetspapier voldoet ook aan de HACCP-richtlijnen. Dat wil overigens niet zeggen, dat het witte papier niet gebruikt mag worden in een keuken, maar het voordeel van het blauwe midirol poetspapier is dat het sneller opgemerkt wordt; mocht er onverhoopt een stukje papier in het voedsel terecht komen. Midirollen zijn verkrijgbaar van merken als Euro Products, Satino, Tork en natuurlijk ons eigen 4UStore huismerk. 

Midirollen, minirollen, industriepapier en keukenrollen per pallet

Minirollen

Midirollen zijn veruit de meest verkochte soort poetspapier, maar er zijn nog twee andere soorten, namelijk minirollen en industriepapier. De minirollen zijn eigenlijk de kleinere variant van de midirollen en worden alleen gebruikt op locaties waar de de ruimte beperkt is en men geen ruimte heeft om een midiroldispenser te hangen. De minirollen zijn ongeveer de helft kleiner in omvang vergeleken met de midirollen. Omdat ze vrij weinig gebruikt worden in vergelijking met de midirollen is ook keuze een stuk beperkter. Zo is er bijvoorbeeld geen minirol-poetspapier verkrijgbaar in blauw. 

Industriepapier 

Industriepapier is dan weer de grotere variant van de midirollen en - de naam zegt het al - wordt veel gebruikt voor industriële toepassingen of in ieder geval in industriële omgevingen. Het zijn grote rollen die per één of twee stuks worden geleverd. Ook deze rollen zijn in wit of blauw verkrijgbaar. We hebben overigens ook een variant die wordt geleverd in een handige dispenserdoos. Dat is makkelijk voor in de werkplaats of de garage. Denk aan monteurs of fietsenmakers die een doos  naast zich hebben staan terwijl ze een auto of fiets aan het repareren zijn. 

Keukenrollen

Tot slot, de keukenrollen, de beste vrienden van iedere kok. Ook dit papier kan natuurlijk per pallet worden besteld. Even snel iets opruimen op de werkbank dat u heeft gemorst of om de handen te drogen na het wassen. Zorg altijd dat u voldoende keukenrollen op voorraad heeft. Doe keukenrollen overigens altijd in het afval en spoel deze nooit door het toilet zoals WC-papier. Dit veroorzaakt verstoppingen. Keukenrollen zijn een uitstekend hulpmiddel in de keuken, maar kijkend naar prijs zouden wij altijd aanraden te kiezen voor midirollen. Dit is op termijn een stuk voordeliger. Keukenrollen bieden natuurlijk wel een voordeel dat ze handzamer formaat hebben dan de midirollen. 

Overige producten die per pallet te bestellen zijn

Eigenlijk kunt u elk product bij ons per pallet bestellen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de poetsdoeken. Ook deze worden in grote getale gebruikt in de industrie. of de nonwovendoeken, handzeep, of onderzoekstafelpapier? Ieder product in ons assortiment kan per pallet worden geleverd aan voordelige kortingen. De staffelkortingen worden automatisch berekend zodra een bepaald hoeveelheid selecteert. Voor vragen over onze producten en service kunt u altijd bellen, mailen of contact opnemen via de chatfunctie op de site of via WhatsApp. 

.