Onze andere webshops

Babyverschoontafel: onmisbaar in iedere toiletruimte

maandag 1 oktober 2018 | Geschatte leestijd: 2 minuten

Een babyverschoontafel op het toilet is een excellente service waar u veel van uw klanten - ouders met baby's - blij mee zult maken. Met een babyverschoontafel profileert u zich als een kindvriendelijke gelegenheid. Dit zal zonder twijfel gratis mond-tot-reclame opleveren en nieuwe gasten aantrekken; en dit voor weinig geld. Een babyverschoontafel is namelijk een relatief kleine investering.

Babyverschoontafel: praktisch en optimale hygiëne

Aangezien op de meeste toiletten de ruimte beperkt is, is het belangrijk dat een babyverschoontafel weinig ruimte inneemt. Heeft u een invalidentoilet, dan raden wij daar de babyverschoontafel te installeren. Hier is namelijk over het algemeen de meeste ruimte beschikbaar en tevens heeft men hier de meeste privacy. Een babyverschoontafel biedt gemak voor de ouders, het is hygiënisch en biedt een veilige manier om een baby te verschonen. De babyverschoontafels in ons assortiment zijn van het merk Mediclinics. Dit merk is gekend om zijn duurzame en veilige producten die ook veel gezondheidszorg worden gebruikt. De babyverschoontafel is gemaakt van een bacterie-resistent kunststof en voorzien van antibacteriële Biocote bescherming.

Handige features van de babyverschoontafel

De babyverschoontafels zijn voorzien van een aantal handige features. Zo heeft hij dispenser voor doekjes en verschoonpapier die afsluitbaar is. Ook een nylon veiligheidsgordel zodat baby's niet van de tafel kunnen vallen. Ondanks de gordel mogen baby's absoluut niet alleen op de tafel worden gelaten. Tot slot zijn aan beide kanten van de tafel haken voorzien voor het ophangen van tassen, jassen of andere persoonlijke bezittingen.

Verkrijgbaar in 2 varianten

De Mediclinics babyverschoontafel is verkrijgbaar in 2 verschillende varianten, namelijk in het wit of RVS. Beide modellen worden aan de muur bevestigd en voor gebruik dient u ze uit te klappen. Ze nemen dus vrijwel geen plaats in beslag in uw toiletruimten.

Babyverschoontafel: specificatielijst

  • verkrijgbaar in wit of RVS
  • enkel geschikt voor wandmontage
  • materiaal: bacterieresistent kunststof
  • antibacteriële Biocote bescherming
  • nylon veiligheidsgordel
  • ophanghaken aan beide kanten voor persoonlijke bezittingen
  • installatiehoogte: 800 mm vanaf het laagste punt / 700 mm vanaf het laagste punt op minder valide toiletten
  • voldoet aan EN-12221-1 en 12221-2 richtlijnen