Onze andere webshops

Tip: kies voor een Valera Hotello haardroger in uw sanitair

woensdag 31 juli 2019 | Geschatte leestijd: 2 minuten

De sanitaire omgeving wordt steeds professioneler ingericht. Nadat automatische handdrogers de klassieke handdoeken hebben vervangen en de nieuwste dispensers het aantal contactpunten drastisch reduceerden, kunnen we zeggen dat het op vlak van hygiëne wel snor zit. De aandacht verschuift dan ook nadrukkelijker naar de comfortabele inrichting. Steeds vaker doen haardrogers, zoals we ze al kennen van de badkamers in hotels, hun intrede in de publieke sanitaire omgeving. En dat mag niet verbazen. De Hotello haardroger is hiervoor een uitstekende keuze.

De meerwaarde van een Hotello haardroger

Een haardroger in een toiletomgeving: is dat dan niet vreemd? Helemaal niet. Zeker niet in horecagelegenheden waar we er toch gewoon goed uit willen zien! Hoeveel vrouwen en mannen staan niet stiekem nog even voor de spiegel, om zich snel te verfrissen na een zoveelste plensbui onderweg naar hun date? En ja, dan kan een haardroger echt wel een meerwaarde zijn. Voor de Hotello haardroger is dat al helemaal het geval. Bij de Hotello wandhaardroger gaat het immers om een professioneel toestel zoals je ‘m ook zelf in huis hebt.

Ook in mannentoiletten is zo’n Hotello haardroger overigens een meerwaarde. Want ook mannen zien er graag goed uit. Kies dan wel voor een Hotello haardroger met stopcontact, opdat ze ook nog even hun scheerapparaat kunnen aansluiten. Zo wandelen ze boordevol zelfzekerheid de toiletten buiten.

Kenmerken van de Hotello haardroger

Een publieke haardroger moet natuurlijk niet alleen functioneel zijn. Het gaat immers om een heuse investering en dus moeten we het risico op diefstal beperken. Daarom kan je de Hotello haardroger aan de wand monteren. De lange slang biedt wel nog steeds de nodige bewegingsvrijheid. De Hotello haardroger is bovendien verkrijgbaar in verschillende stijlen opdat het bij elk interieur past. Je kan de Hotello haardroger immers kopen in een witte versie en in een uitvoering op basis van RVS. Zo’n RVS Hotello haardroger oogt bovendien heel stevig. Zoals het hoort.

Bij 4UStore kan je de verschillende Hotello haardrogers verkrijgen. Heb je meerdere Hotello haardrogers nodig? Dan reken je ook nog eens op onze extra voordelige staffelkorting. Vanaf het tweede exemplaar is onze staffelkorting immers al van toepassing. En zo kunnen niet alleen hotels flink besparen! 4UStore is er immers voor elke ondernemer, groot of klein. En die belofte maken we graag waar.