Onze andere webshops

Verantwoorde handzeep kopen bij 4UStore: een overzicht

woensdag 24 juli 2019 | Geschatte leestijd: 1 minuten

Handzeep is om verschillende redenen nadelig voor het milieu. Het productieproces, het feit dat ze graag in plastic flesjes komen en dat ze bovendien ook nog eens in het water terechtkomen. Toch is het mogelijk om verantwoorde handzeep of ecologische handgel te kopen. Ja, zelfs ecologisch verantwoorde desinfecterende handgel behoort tot de mogelijkheden. Ook bij 4UStore hebben we ecologische handzeep beschikbaar. We brengen graag een overzicht van onze ecologische oplossingen die uiteraard ook denken aan jouw handhygiëne.

Verantwoorde handgel kopen bij 4UStore

Verantwoorde handgel werd zo ontworpen dat het niet schadelijk is voor het leefmilieu. De oppervlakte-actieve bestanddelen en detergenten zijn dan ook volledig biologisch afbreekbaar. Vaak trachten ze ook de plastic afvalberg te verkleinen. Bijvoorbeeld door te kiezen voor bioplastic of aan de hand van extra geconcentreerde uitvoeringen. In zo’n geval moet je de handzeep wel nog zelf verdunnen. De producten van ecolab zijn hier een mooi voorbeeld van. Door ze te gebruiken in combinatie met een handzeep dispenser, verklein je bovendien de doseringen. Door exact voldoende handzeep te gebruiken, spaar je dus eveneens het milieu.  

Biologisch afbreekbare desinfecterende handgel kopen bij 4UStore

Het maken van een biologisch afbreekbare variant op desinfecterende handgel is niet eenvoudig. Desinfecterende handgel moet immers net bacteriën doden en heeft dus een krachtige werking. Toch is ecologisch verantwoorde desinfecterende handgel geen utopie. Soms kan men zelfs percentages tot 99% biologische afbreekbaarheid beloven. Ook bij 4UStore kan je zo’n desinfecterende handgel vinden. Uiteraard kies je ook hier voor de combinatie met een handige zeepdispenser. De natuur sparen, start bij jezelf. Maar ook bij 4UStore doen we onze duit in het zakje. Daarom legt onze klantendienst jou graag een en ander uit.