Onze andere webshops

Nieuwe kleuren voor stofzuiger Henry

woensdag 30 juni 2021 | Geschatte leestijd: 2 minuten

De Henry-stofzuiger is wellicht geen onbekende. Met zijn stoeierige ogen en brede glimlach is het misschien wel de meest bekende stofzuiger ter wereld. U kunt makkelijk overal bij en het is een echte alleskunner die vrijwel geen beperkingen oplegt. De Henry-stofzuiger is al langer bij ons te verkrijgen en is dan ook een ideale keuze voor op kantoor of in de winkel. Recent hebben we het assortiment uitgebreid met extra kleuren.

Kennismaking met de Henry-stofzuiger

De stofzuiger Henry is de favoriete keuze van menig professionele schoonmaker. Het is dan ook een bewezen model dat al tientallen jaren meegaat, hoewel er onder de motorkap natuurlijk het een en ander is gewijzigd. Deze ketelstofzuiger beschikt over het Ecodesign-label, een uniek snoeroprolsysteem en een hoog vermogen van 620 watt. Dit resulteert in een zuigkracht van maar liefst 2.300 mwk en een luchtverplaatsing van 48 l/sec. Met een werkbereik van 32 meter en een ketelcapaciteit van 9 liter gaat Henry stof en vuil moeiteloos te lijf, terwijl het beperkte geluidsniveau van 66 tot 68 dB hem ook nog eens geschikt maakt voor op kantoor of in de winkel.

Nu ook een grafietgrijze en groene Henry-stofzuiger

De Numatic PPR-240, Henry voor de vrienden, is verkrijgbaar met verschillende kits en in uiteenlopende kleuren. Deze stofzuigers waren al in de kleuren rood, grijs en blauw te verkrijgen. Nu bieden we de Henry-stofzuigers ook aan in de kleuren groen en grafietgrijs. Zo bent u helemaal zeker dat de Henry-stofzuiger bij uw interieur aansluit. Zeker de grafietgrijze uitvoering is een heel populaire keuze en past perfect in een modern kantoor. Op deze pagina vindt u onder meer de Henry-stofzuiger terug. Op de productpagina's zijn ook de technische gegevens terug te vinden.

De stofzuiger Henry bestellen bij 4UStore

De Henry-stofzuigers kunnen samen met een kit gebruiksmaterialen worden geleverd. De kit AS0 bevat een combizuigmond, twee rechte rvs-buizen, een gebogen rvs-buis, een meubelzuigmond met borstel, een zachte plumeau, een spleetzuiger, een kunststofadapter en een conische FloMax-slang. Deze en andere stofzuigeronderdelen kunt u bij ons verkrijgen, net zoals de benodigde stofzuigerzakken voor Henry. Ontdek onze stofzuigers en neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.