Onze andere webshops

Microburst luchtverfrissers en navullingen

maandag 12 november 2018 | Geschatte leestijd: 3 minuten

Een goede luchtverfrisser mag absoluut niet ontbreken in toiletten en sanitaire ruimten; en ook in de kleedkamers van een fitnesscentrum of sportvereniging is een luchtverfrisser in de meeste gevallen absoluut geen overbodige luxe. Een toiletruimte kan er nog zo mooi uitzien; als het er niet fris ruikt zullen uw gasten geen geen goede indruk krijgen. Hetzelfde geldt voor een kleedkamer en bijbehorende doucheruimten. Je wilt niet dat het er naar zweet ruikt. Het is daarom belangrijk dat u uw toiletten, sanitaire ruimten en kleedkamers voorziet van een kwalitatieve luchtverfrisser. Deze dient een aangename geur te verspreiden die niet overheerst. De Microburst luchtverfrisser is een uitstekend voorbeeld.

Microburst luchtverfrisser: verkrijgbaar in diverse uitvoeringen

Pearl Microburst luchtverfrisser van Euro Products

De MIcroburst luchtverfrisser is zonder twijfel het meest populaire systeem uit ons assortiment. De Microburst luchtverfrisser is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en verschillende kleuren. Zo is er de Pearl uitvoering van MTS Euro Products. Deze is verkrijgbaar in wit of zwart en heeft hetzelfde uiterlijk als de rest van de Pearl lijn bestaande uit toiletrolhouders, vouwhanddoek-systemen. zeepdispensers, handdoekrolautomaten en afvalbakken. De Pearl Microburst luchtverfrisser van Pearl is digitaal te programmeren en werkt op batterijen. Batterijen gaan zo'n 18 maanden mee. U kunt de luchtverfrisser instellen aan de hand van uw eigen voorkeuren: hoe vaak per dag deze de ruimte verfrist. Dit is handig, want het is natuurlijk niet altijd even druk op het toilet of in de kleedkamer van de sportschool. Voor dit toestel is een anti diefstal-behuizing verkrijgbaar voorzien van een slot.

Rubbermaid Lumecel Microburst luchtverfrisser

U gebruikt liever geen batterijen? Kies dan voor de Lumecel Microburst luchtverfrisser. Dit toestel slaat energie op van de binnenverlichting; eigenlijk op precies dezelfde manier als een zonnepaneel dit doet. Naast de voordelen voor het milieu betekent dit ook dat u nooit batterijen hoeft te verwisselen. Handig, want ze zijn altijd op als u geen nieuwe in huis heeft. Het is overigens wel belangrijk dat u de Lumecel Microburst op een plek hangt waar u voldoende licht vangt. In een te donkere ruimte zal de luchtverfrisser niet optimaal werken. De Lumcecel van Rubbermaid is verkrijgbaar in zwart of wit.

Navullingen voor de Microburst

Er zijn twee soorten navullingen geschikt voor gebruik in het toestel, namelijk de Aerosols van Euro Products en de originele Microburst navullingen van Rubbermaid. Beide soorten zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende geuren; deze zijn apart verkrijgbaar of in een assortimentsverpakking.

Euro Products Aerosol navullingen

De navulingen van Euro Products worden geleverd per 12 stuks in een doos. Iedere navulling bevat 100 ml product waar u geruime tijd mee doet; afhankelijk van de sprayfrequentie van het apparaat. De navullingen zijn verkrijgbaar in de volgende geuren:

  • Fresh Citrus
  • Green Apple
  • Exotic Fruit
  • Floral Delight

Microburst 3000 navullingen

Ook de originele navulingen zijn natuurlijk verkrijgbaar in diverse geuren; evenals een een mix van een de verschillende geuren. Het is wel een s luek om te variëren. Geur heeft namelijk een belangrijke invloed op iemand zijn gemoedstoestand. De Microburst navullingen zijn verkrijgbaar in de volgende geuren:

  • Kilimanjaro - Oriental
  • Purifying Spa - Floral
  • South America - Rainforest
  • Arctic, Ice - Cool Water
  • Relaxing Spa - Herbal
  • Energizing Spa - Citrus

microburst luchtverfrisser