Onze andere webshops

Welk onderzoekstafelpapier is geschikt voor mijn werkzaamheden?

vrijdag 21 september 2018 | Geschatte leestijd: 1 minuten

Ziekenhuizen, dierenartsen en huisartsen: allemaal hebben ze nood aan geschikt onderzoekstafelpapier. Dat papier is echter ook bij Handdoekentoiletpapier.nl verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen lengtematen. Dat maakt de keuze er natuurlijk niet eenvoudiger op. Daarom brengen wij een driestappenplan om zo tot het beste onderzoekstafelpapier te komen.

Wat is de functie van het onderzoekstafelpapier?

Onderzoekstafelpapier kies je steeds in functie van jouw onderneming. Zowel bij een dierenarts- als een huisartsenpraktijk adviseren wij steeds om te kiezen voor cellulosepapier. Dat is extra stevig en scheurt niet zo snel. Bij huisdieren is dat uiteraard belangrijk. Toch houden ook mensen van cellulose, gelet op het zacht karakter van dat papier. Hier kan je wel een onderscheid maken tussen een enkele laag en een dubbele laag. Wie bijvoorbeeld enkel werkt met kleine huisdieren kan dan genoegen nemen met 1-laags onderzoekstafelpapier.

Stem af op de onderzoekstafel

Het onderzoekstafelpapier dient natuurlijk correct aan te sluiten bij de onderzoekstafel zelf. Meet daarom steeds de afmetingen van de onderzoekstafel en stem ook het onderzoekstafelpapier daarmee af. De breedte van het door ons aangeboden papier varieert van 40 tot 60 centimeter.

Koop in functie van de noden

Lang niet iedere praktijk zal evenveel onderzoekstafelpapier nodig hebben. Niemand weet beter dan jij hoeveel patiënten er wekelijks over de vloer komen. Om die reden hebben wij het assortiment aan rollen zo breed mogelijk gemaakt. Zo kan je al rollen vinden van 50 meter maar zijn er ook varianten beschikbaar die maar liefst 150 meter onderzoekstafelpapier aanbieden.

Wanneer het papier overigens veelvuldig gebruikt wordt, raden wij aan om ook een onderzoekstafelpapierhouder te installeren. Op die manier kan je sneller nieuw papier afscheuren en kan je jouw praktijk een stuk efficiënter maken. Ga wel goed na of zo’n houder al dan niet compatibel is met de bestelde rol.

Bij vragen kan je uiteraard gewoon contact opnemen met onze klantendienst.