Onze andere webshops

De top 5 beste luchtverfrissers voor in huis

woensdag 22 mei 2024 | Geschatte leestijd: 4 minuten

"

Huizen zijn plaatsen waar we ontspannen, werken, leven en studeren. Het is een veelzijdige omgeving waarbij geuren een belangrijke rol spelen. Ze bepalen namelijk hoe we ons voelen en hoe we deze omgeving beleven. Er zijn erg veel opties en daarom helpen we je graag aan de lekkerste geurtjes en de beste luchtverfrissers voor in huis. Hieronder focussen we op de 5 ideale geurtjes voor in huis en welke luchtverfrissersystemen hiervoor geschikt zijn.

Sweet Lavendel

Een lavendelgeur is ideaal voor in huis, omdat het rustgevend en ontspannend is. Dat maakt het onder meer geschikt voor in slaapkamers en elke andere ruimte in de woning waar ontspanning centraal staat. Voor de ideale beleving moet u in dit geval bij de geur Sweet Lavendel van Euro Products Tcell zijn. Dit is een navulling voor de Rubbermaid Tcell-luchtverfrisser die zonder batterijen werkt. De heerlijke geur van lavendel gaat hierbij perfect samen met een vleugje vanille die ook te herkennen is. Elke navulling biedt tot negentig dagen lang een aangename geur, afhankelijk van de gekozen instelling.

Citroen

Een tweede perfecte geur voor in huis is de geur van citroen. Citroen ruikt namelijk fris en verkwikkend en is hierdoor ideaal voor in keukens en leefruimtes. De geur van citroen geeft de ruimte automatisch een hygiënisch gevoel. Er zijn spijtig genoeg niet veel producenten die de pure citroengeur in hun luchtverfrissers verwerken, meestal wordt de citroengeur met andere geurtjes gecombineerd en gaat het verfrissende karakter hierdoor een beetje verloren. Een goede keuze is de Air-O-Kit Luchtverfrisser Citroen die te gebruiken is in de Wings- en MediQo-Line-dispensers. Deze dispensers werken zonder batterijen. Een navulling gaat tot veertig dagen mee.

Jasmijn

Een geur die veel populairder is en die ook heel geschikt is voor in huis, is de geur van jasmijn. Jasmijn ruikt zowel zoet als romantisch. Dit maakt het niet alleen geschikt voor de slaapkamer, maar ook voor het romantisch tafelen op Valentijnsdag of bij een romantische film op de bank. Het is met andere woorden ideaal voor momenten waarbij intimiteit centraal staat. Let wel op, want jasmijn kan soms wat te intens zijn. Daarom is het een goed idee om de geur met andere geuren te combineren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de Glade Luchtverfrisser Gel Lavendel & Jasmine. Dit is een luchtverfrisser in een discrete houder die de geur van jasmijn en lavendel combineert. Ideaal voor ontspanning én romantiek!

Bergamot

Voor wie houdt van een lichte en frisse geur is bergamot de ideale keuze. Deze geur is goed te vergelijken met die van citroen, maar dan wat zachter. Net zoals de citroengeur doet de geur van bergamot het goed in leefruimtes en badkamers. Vaak kiest men ervoor om de geur een beetje te verzachten. Een goede keuze voor de bergamotliefhebber is de Green Air Darkwood Bergamot-luchtverfrisservulling voor de QuartzLine Euro Green-luchtverfrissersystemen. Het is een heel ecologische keuze waarbij elke navulling het tot wel zestig dagen uithoudt.

Appel

Tot slot is ook de geur van appel heel geschikt voor in een woning, dankzij het frisse en zuivere karakter. De appelgeur brengt een gevoel van frisheid en zuiverheid in huis, vergelijkbaar met de heldere, schone lucht van een mooie lentedag. Deze geur is vooral passend in keukens en eetruimtes, waar de associatie met frisheid en voeding het meest relevant is. Bovendien kan de appelgeur helpen om een gastvrije en verkwikkende sfeer te creëren, wat het ook geschikt maakt voor bijvoorbeeld de ontvangsthal. In ruimtes waar je ontspanning en een gevoel van vernieuwing wilt bevorderen, zoals een studeerkamer, kan de frisse appelgeur dan weer bijdragen aan een verhelderende en positieve sfeer. Het is met andere woorden een heel veelzijdige keuze voor in huis. Een aan te raden optie is de TimeMist Green Apple die te gebruiken is in combinatie met de Timemist-dispenser. Een enkele navulling geeft tot wel drieduizend verfrissingen!

"