Onze andere webshops

3 redenen om een baby aankleedtafel aan te schaffen

donderdag 27 juni 2019 | Geschatte leestijd: 2 minuten

De sanitaire omgeving hoort niet alleen een plekje te zijn waar volwassenen hun behoefte kunnen doen. Nee want ook kinderen, mindervaliden en baby’s moeten er terechtkunnen. Nog te vaak merken wij echter dat een verschoontafel of een aankleedtafel er ontbreekt. En dat is zonde! Dat bewijzen ook onderstaande 3 redenen. Toch maar beter een aankleedtafel voorzien? Dat is inderdaad de essentie.

# 1. Een klantvriendelijke inrichting

In de eerste plaats kom je met een aankleedtafel natuurlijk tegemoet aan de eisen van de klant. Zeker indien het gaat om een openbaar toilet of indien er veel kersverse mama’s en papa’s over de vloer komen, is dat geen overbodige luxe. Zij zullen het alvast appreciëren. En een tevreden klant? Die keert terug. En zo stimuleert een klantvriendelijke inrichting jouw omzet.

# 2. De aankleedtafel als marketinginstrument

Het is goedkoper om terugkerende klanten te genereren dan om voortdurend nieuwe klanten aan te trekken. In dat opzicht is de aanschafprijs van een aankleedtafel wel heel beperkt. Toch speelt het ook in op het steeds groter wordende belang van de klantbelevenis, want steeds vaker gooien zij hun reviews online. Inderdaad: negatieve reviews halen het sneller dan positieve varianten. Het ontbreken van een aankleedtafel komt zo al snel als een groot minpunt te boek te staan. En een groot doelpubliek schiet dan meteen aan je voorbij. Toch maar beter investeren in een aankleedtafel? Dat is alvast wat wij adviseren.

# 3. Verhoog de veiligheid en hygiëne

Wanneer men de baby moet verschonen? Tjah, dan moet(!) mams of paps de baby wel verschonen. Geen keuze. Ongeacht of je nou al dan niet over een aankleedtafel beschikt. De vloer, het toilet of een tafel in de hal? Het kan allemaal dienst doen als verschoontafel. En dat is natuurlijk niet hygiënisch of prettig voor de andere bezoekers. Maar bovendien is het ook onveilig! Stel je maar even voor dat er glas op de vloer ligt en de baby zich kwetst? Dat wil je niet op je geweten hebben, maar een eventuele schadeclaim ontvang je ook liever niet in de bus. Geloof ons vrij.

Het voorzien van een verschoonruimte met een aankleedtafel heeft hygiënische en praktische voordelen te bieden. Bovendien stellen klanten het op prijs. Bij 4UStore kan je verschillende soorten aankleedtafels en verschoontafels verkrijgen, net zoals een toiletbordje voor luierverschoning. Zo wordt het inrichten van jouw verschoonruimte kinderspel.