Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Winter artikelen

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

De auto winterklaar maken met 4UStore

Tijdens de koude wintermaanden krijgt een voertuig het extra zwaar te verduren. De koude temperaturen zorgen er bijvoorbeeld voor dat de startcapaciteit van de accu afneemt. Tegelijkertijd krijgen de ruitenwisserstrips het extra zwaar te verduren, kunnen de ruiten beslaan en dan is er ook nog eens het strooizout dat allesbehalve goed is voor uw voertuig. De auto winterklaar maken, betekent dat u nog even een check-up laat uitvoeren en dat u winterbanden laat monteren. Maar het betekent ook dat u voor uw auto een winterpakket samenstelt. Alle benodigdheden voor een auto winterpakket zijn bij ons te vinden. U rekent daarbij op onze scherpe tarieven, zoals u het wellicht al van ons gewend bent.

Stel uw eigen auto winterpakket samen

Bij 4UStore bieden we diverse benodigdheden aan om uw voertuig door de koude wintermaanden te loodsen. Voor uw ruiten bieden we bijvoorbeeld een antivorstfolie aan. Een antivorstfolie helpt het aanvriezen van de ruiten te voorkomen en is bij ons in uiteenlopende formaten te verkrijgen. Als uw ruiten toch zijn bevroren, kunt u natuurlijk niet zonder een goede ijskrabber. Eveneens onmisbaar voor uw auto winterpakket is een de-icer, een krachtig antivriesmiddel dat bevroren ruiten meteen ontdooit. Tevens bieden we ruitenwisservloeistof aan die geschikt is voor temperaturen tot -22 °C en helpen we u alvast op weg bij startproblemen. Een auto winterpakket kan dan ook niet zonder startkabels en een quick-startspuitbus. Ontdek al onze benodigdheden om de auto winterklaar te maken en bestel meteen een auto winterpakket voor uw voertuig.

Meer dan alleen een auto winterpakket kopen bij 4UStore

Met een auto winterpakket zorgt u ervoor dat uw medewerkers vlot en veilig de weg op kunnen. Leg in elk voertuig een auto winterpakket voor een optimale veiligheid. Wilt u zelf de auto winterklaar maken of heeft u een garage? Dan kunt u met onze benodigdheden een auto winterpakket samenstellen voor uw klanten. Ontdek daarnaast onze andere benodigdheden voor garages.