Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 22
    59
Merk
  1. Green Mouse (9)
  2. Merkloos (3)

Smartphone accessoires

Foto-tabel Lijst

12 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

12 artikel(en)

"

Alles voor de smartphone in de auto kopen bij 4UStore

De smartphone vervult een steeds prominentere rol in hedendaagse voertuigen. Zo gebruikt men de smartphone in de auto om te navigeren, maar ook om handsfree te bellen of om naar de coolste Spotify-deuntjes te luisteren. Het is net omdat de smartphone in de auto zo'n belangrijke rol vervult, dat de smartphone-houder auto na auto siert. Het is slechts een van de accessoires die u bij 4UStore kunt kopen. Bij ons rekent u namelijk op een ruim assortiment aan benodigdheden om veilig te bellen en te navigeren.

Kennismaking met ons ruime assortiment aan gsm-accessoires voor in uw voertuig

Speciaal om de smartphone in de auto handsfree te kunnen gebruiken, bijvoorbeeld als navigatietoestel, kunt u bij ons een auto-smartphone-houder kopen. Een auto-smartphone-houder maakt het mogelijk om uw smartphone in de auto op een centrale plek te bevestigen, zodat het niet gaat schuiven en op vervelende plekken terechtkomt. Onder uw gaspedaal, bijvoorbeeld. Tegelijkertijd zorgt een auto-smartphone-houder ervoor dat u uw gsm als navigatietoestel kunt gebruiken en dat het tegelijkertijd kan opladen aan de USB-poort van uw auto. Heeft uw auto geen USB-poort? Vrees dan niet, want met een autolader kunt u alsnog uw smartphone in de auto opladen. Een autolader plugt u in de sigarettenplug in, waarna u oplaadt aan de 12V-accu van uw voertuig. Hierdoor kunt u uw smartphone in de auto opladen of gebruiken zonder dat uw gsm-accu helemaal leegloopt.

Diverse autospullen kopen bij 4UStore

Het zal u niet verbazen dat onze smartphone-houder auto na auto siert. Het is een must-have voor iedere autobezitter en het zorgt ervoor dat u op een veilige manier de smartphone in de auto kunt gebruiken. Uiteraard kunt u niet alleen uw gsm-accessoires bij ons kopen, maar ook allerlei andere benodigdheden die bijdragen aan een veilige verkeersdeelname. Denk bijvoorbeeld aan ruitenwisservloeistof, ijskrabbers en autolampjes. Op de onderstaande pagina's vindt u dan ook nog heel wat andere producten die een heuse meerwaarde zijn voor in uw voertuig.

"